Nagyon helyes!

2014. október 17. 13:26

Az Egyesült Államok korrupcióval érintett magyar üzletemberektől tagadja meg a beutazást. Remélem, megtiltják a GMO-s cégek lobbistáinak kiutazását is Brüsszelbe.

2014. október 17. 13:26
Schiffer András
Schiffer András
Facebook

Az Egyesült Államok korrupcióval érintett magyar üzletemberektől tagadja meg a beutazást. Nagyon helyes! Remélem ugyanezzel a lendülettel megtiltják a GMO-s cégek lobbistáinak kiutazását Brüsszelbe, továbbá a korrupciós pénzek beutazását az Amerikához kötődő off-shore paradicsomokba.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 75 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
devuscka
2014. október 18. 11:31
Egyértelmű a Birodalom visszavág: http://www.napigazdasag.hu/cikk/25771/ A Bill Clinton nevével fémjelzett Clinton Global Initiative (CGI) mögötti alapítványt ugyanis ugyanazok a norvég források finanszírozzák, amelyek pénzosztásáért az Ökotárs Alapítvány volt itthon a felelős. Miután utóbbi adószámát a NAV felfüggesztette – lényegében a működését szüntette meg –, nincs, aki a norvég pénzeket a „megfelelő módon” Magyarországra csatornázza. Igaz, hogy Norvégián keresztül kapcsolódik egymáshoz a magyar és az amerikai szál, a lényeg azonban az, hogy egy amerikai demokrata párti politikai lobbiszervezet finanszírozása és az ehhez kapcsolódó érdekérvényesítési lánc Magyarországon megszakadt, amire kitört a perpatvar.
Ángyán Páván
2014. október 18. 01:34
Undoritó vagy, Kón Bandi.
qccqccqcc
2014. október 17. 18:09
Amit ezért te kapni fox a demográfiás ellenzéktől:-) Kajmán Ógi már pödörteti a szempilláit 3D-ben, hgoy jobban lássék, ahogy forognak, mint a motolla:-)
qccqccqcc
2014. október 17. 16:51
Gyurcsány utazhat?:-)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!