Eldugja vagy máshová teszi – Marx, a furkósbot

2014. augusztus 06. 10:52

Először is tisztázzuk a tisztázandókat. Bánja a fene, hogy a Corvinus egyetemen átköltöztetik Marx Károly szobrát. Istenuccse’, tök mindegy, hol állítják ki/fel, hova dugják el.

2014. augusztus 06. 10:52
narancsblog
narancsblog

De akkor mifenéért kell Charlie-nak most mégis mennie? Azért, a kiskrisztusát, mert tetszettünk nagyon beégni ezzel német megszállási emlékművel. Elterelés folyik, egy szobor ide-oda pakolgatásával látszólag, alkalmasint annál jóval nemtelenebb módszerrel. A játék egészen konkrétan a Szabadság téren tiltakozók diszkreditálására megy ki, amihez a zseniális (értsd: fideszzseniális = aljas disznó) értelmi szerző abban találta meg az apropót, hogy Magyar Fruzsina a Facebook-oldalán egyszer megosztott egy hivatkozást, ami a Marx-szobor eltávolítása ellen tiltakozott – ennyi elég is ma Magyarországon, hogy ne számíts rendes embernek. Hozza is a Magyar Nemzet menetrend szerint címlapján: »A tolerancia híveit most nem sérti a nyílt antiszemitizmus«.

Nem maradt más – Hogyan tovább, Szabadság tér? Magyarul, aki az Orbán-Párkányi Raab alkotópáros emlékműve ellen tiltakoznak, azoknak nem az üzenete fáj, az tudniillik, hogy nem ismerjük be egy istennek sem, hogy bántottunk benneteket, vagy bántottunk bárkit is (lásd még: innen cigányt dehogy vittek el). Hanem az fáj nekik, hogy nem ők vannak hatalmon, nem ők mondhatják meg, hogy melyik a szép szobor és melyik a csúf szobor, ki emlékezhet kire, s ki nem, s ki a Nemzeti Színház igazgatója és ki nem az.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 4 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kjkj945
2014. augusztus 06. 16:14
"" Lenin az állammal foglalkozó egyik népes konferencián a „furkósbot" megragadására hívott fel ""
puszika
2014. augusztus 06. 15:57
Most már mindenkit össze kell kenni,mert viszik a Marx szobrot! Íme ,így reagálnak SÍRÁNKOZÓ KOMMUNISTÁK,akiknek imádott rendszerükről lila fingjuk sincs,viszont annál nagyobb a hatalom utáni sóvárgásuk!!
balbako_
2014. augusztus 06. 11:39
A narancsblog alpári faszok gyülekezőhelye, de azért érdekes hozzáállás a demokráciához Marx védelme.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!