Attila, maradjatok együtt!

2014. május 28. 08:59

Időt kell hagyni Attiláéknak, hogy a megkezdett munka gyümölcse beérhessen.

2014. május 28. 08:59
Uj Péter
NOL

„Szerintem igazságtalan lenne pont az Attila nyakába varrni a vártnál némileg talán gyengébb szereplést. Én úgy láttam, ő mindent megtett, élt-halt a csapatért, a felkészülés a mostoha körülmények ellenére is jól sikerült, egy picit több szerencse kellett volna, lehet, és azt se felejtsük el, hogy erősen lejtett a pálya. Szinte minden irányba. Pedig aki egy kicsit is ért hozzá, az láthatta, hogy Szanyi Tibi nagyon jól mozgott a szélen, együtt élt a játékkal, megjátszható volt, rendre jó ütemben mozgott keresztbe mindenkinek. Középen sajnos nem érkezett senki a labdáira, a Molnár Zsolti nagyon jól fejel, érzi a bőrt, de sajnos őt levették a pályáról, a múltbeli elhíresült kifütyülés felhánytorgatása minimum nem volt fair play.

Vagy ha ki kéne még emelnem valakit a pozitívak közül: ott a Hiller Pista, akinek nagyvonalú, rutinos védőjátékát még az ellenfél is rendre dicsérte! Mára szinte közmondásossá vált, széles körben emlegetett ars poeticája (quasi-credója), miszerint »Közelebb kell menni az emberekhez«, szinte közmondásossá vált. Ilyen emberekre van szükség, akik ennyire hitelesen és világosan látják a helyzet! Mert mi másra épülhetne modern, erős baloldal, mint éppen a lényeglátásra, valamint a mélyen emberközeli humánum hitelességére? (...)

Időt kell hagyni Attiláéknak, hogy a megkezdett munka gyümölcse beérhessen. Egy kiegyensúlyozott, egészséges Tukacs Istvánnal, egy továbbfejlődő, gólerős Velez Árpival, egy feljavuló dr. Legény Zsolttal itt még akármi is lehet. Nem zárnám ki a meglepetést sem.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 56 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
qccqccqcc
2014. május 28. 18:05
Igen, maradj édes Atikám, mert így biztos, hogy látni fogom, ahogy Gyurcsány tőle veszi át a hatalmat. Hogy előtte kúr-e meg, vagy utána, azt most még nem tudom pontosan.
kjkj945
2014. május 28. 17:48
Et ele!
Ouroboros
2014. május 28. 14:16
UP kegyetlen, nem is túl elegáns azt ütni, akit mindenki üt, de a kivitelezés akkor is briliáns :D
gross
2014. május 28. 13:43
Vicces :) Főleg, hogy az ún 'magyarfoci' és az akkörüli kommunkáció már a mindent alulmúló színvonaltalanság általános ismert mémjeként jelenik meg :)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!