Lázár János a magyarok ellen

2014. május 13. 10:56

Egészen elképesztő az, ahogy egy fontos tisztséget viselő politikus nyíltan, büszkén felvállalja, hogy a saját hazája ellen dolgozik, hogy inkább elzárná a támogatásokat, csak ő oszthassa a lapokat.

2014. május 13. 10:56
Sabater
hvg.hu

Azt hiszik, a választási győzelem nemcsak a kormányzásra ad felhatalmazást, hanem arra is, hogy minden pénz az övék legyen. A norvégoké is, a civileké is, akik egyébként a támogatás többségét más célokra, például rászorulókra vagy bizonyos közcélok érvényesülésére költenék.

Lázár ennek forrását fagyasztaná be. Elvenné a pénzt szegényektől, fogyatékosoktól, a velük foglalkozóktól és az értük dolgozóktól, csak azért, mert nem ő oszthatja ki azokat valami havernak, akinek így nincs lehetősége a támogatás néhány százalékát visszacsorgatni, esetleg teljesen önzetlenül – ahogy teszi például a Civil Összefogás Fórum is – a Fidesz-KDNP kampányát támogatni. Egészen elképesztő az, ahogy egy fontos tisztséget viselő politikus nyíltan, büszkén felvállalja, hogy a saját hazája ellen dolgozik, hogy inkább elzárná a támogatásokat, csak ő oszthassa a lapokat. És ennek a mentalitásnak nincsen semmi következménye, illetve bocsánat, áprilisban Lázár János pártját újra megválasztották, most négy évig háboríthatatlanul küzdhetnek a civil szervezetek és a Magyarországnak járó norvég támogatások ellen.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 38 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kjkj945
2014. május 14. 08:45
Hóvégi sa(la)ba(k)ter.
Selamat
2014. május 13. 16:08
Ez már maga a halálhörgés... Na, itt is csak alakulnak a dolgok. Ekkora f..szokat, senki nem fog pénzelni. A legkevésbé az "olvasóik".
Monkey4you
2014. május 13. 15:43
Na, libsibolsik, az idén nem lesz ingyen nyaraltatás!!!
BőröndÖdön
2014. május 13. 14:41
Undorító,amit az állampárt előad...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!