Az Origo.hu több mint érdekes üzenetküldése

2014. május 19. 13:16

Ha a magyar bal-balliberális oldal olyan, mint az origó és üzenete, akkor csak keresni tudom, hol van a baloldalon Európa.

2014. május 19. 13:16
Fricz Tamás
Fricz Tamás
Fricz Tamás blogja

„Az előzmény a következő: a Győr a négyes döntőbe kerülésért a csoportmérkőzéseken oda-vissza alapon már kétszer megmérkőzött a Buducnosttal. Itthon is, idegenben is döntetlen született. A második, idegenbeli mérkőzés utolsó másodperceiben a Podgorica egyik meghatározó játékosa, Milena Knezevic teljesen tudatosan, alattomos módon lefejelte a világklasszis Görbicz Anitát. A bírók először nem is vették észre, de a zsűri látta mindezt, s végül azonnal véglegesen kiállították a montenegróit. (…)

Ezek után a döntőn valóban pályára lépett Knezevic, s ugye kitalálják, a magyar közönség, ha labdához ért, máris óriási erővel pfujolt. Így teszi ezt minden rendes szurkolótábor, az ilyen brutális sportszerűtlenség ezt érdemli, nem is lehet kétséges.

Milena Knezevic végig a pályán volt, görcsösen játszott. A Győr fölényesen győzött, az utolsó percekben már kiengedett, s a legvégén, gyakorlatilag véletlenszerűen Knezevic még talált egy gólt, aminek semmi jelentősége sem volt, s ezzel alakult ki a 27:21-es végeredmény.

S akkor az Origo.hu úgy gondolja, hogy ezt kell írnia a csodálatos magyar siker után: »A Győr megvédte a címét, a meccs utolsó gólját Knezevic dobta.« Ez elképesztő. És egyáltalán, Puzsér Róbert stílusában, mi ez a suttyóság, Origo?

A meccs utolsó gólját Knezevic dobta…

Jelentem önöknek: a négyes torna gólkirálya Görbicz, a döntő legjobb játékosa Lunde lett. Kiegészítő információnak esetleg ez nem lett volna jobb a Knezevic-féle tök érdektelen információ helyett?

Értik már? Ha most valaki azt mondaná vagy gondolná, ugyan, ez jelentéktelen, sajnálattal közlöm: ez nem az. Ebben, mint cseppben a tenger, benne van egy, a baloldal iránt elkötelezett hírportál eszeveszett cinizmusa és nem is tudom, mije. Ki nem mondom – amire most sokan gondolnak –, hogy magyarellenessége, mert ez szerintem nem üti meg még a magyarellenesség szintjét sem, ez egyszerűen egy eltorzult szándékú, nagyon rosszízű cinizmus.

Ízlelgessék kicsit: a meccs utolsó gólját Knezevic dobta…

Nesze nektek, magyarok! Ne örüljetek már olyan nagyon, akkor sem, ha végre valami pompásan sikerül!

A meccs utolsó gólját Knezevic dobta…

Ha a magyar bal-balliberális oldal olyan, mint az origó és üzenete, akkor csak keresni tudom, hol van a baloldalon Európa.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 46 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ÁrPi
2014. május 20. 21:57
(Egyébként én is kolaboráns vagyok :-D a rezsimmel )
ÁrPi
2014. május 20. 21:41
Fricz Őrnagy, Ön megfáradt a harcokban, betegszabadságra utazzék haza a frontszolgálatból! Mátraszentannán a Tótéknál nyugalmas környezetben pihenhet. Nem hazaárulásos dolog az Origó teljes mondata, miszerint az ellenfél utolsónak dobott gólját mivel az már nem számított senki le sem ......izgulta, le sem pfujolta. ""Knezevic dobja az utolsó gólt, de ez már senkit nem zavar.""
BőröndÖdön
2014. május 20. 09:55
Tomi,te tényleg egyre hülyébb vagy...és mindig van lejjebb...
1120
2014. május 19. 22:56
Kedves Tamás! Ez butaság...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!