Európa

2014. május 03. 10:42

Az emberek döntő többsége továbbra is normális, és normális életet akar élni. Az emberek többsége továbbra is kötődik nemzetéhez. Leginkább ahhoz kötődik. Semmit sem jelent számára a multikulturalizmus.

2014. május 03. 10:42
Bayer Zsolt
Bayer Zsolt
Magyar Hírlap

„A Marine Le Pen vezette francia Nemzeti Front a felmérések szerint a jobbközép UMP-vel holtversenyben már az első helyért harcol Franciaországban. De megkerülhetetlen az olasz Északi Liga, a Svéd Demokraták Pártja, a Szlovák Nemzeti Párt, a Flamand Érdek – s eközben a ’68-asok értetlenkednek és szörnyülködnek.

Pedig ők az ok. Ők csináltak négy évtized alatt élhetetlen, ostoba, barbár, kiábrándító, szánalmas elmebajt a liberális demokráciából, a közös Európából és annak eszméjéből, ők dúlták fel és tették tönkre a jóléti társadalmat, miattuk lett leginkább egy elmegyógyintézethez hasonlatos a világ nyugati fele.

És most állnak, és nem értik. Ugyanis igazából soha nem értettek semmit. Pedig csak annyit kellene megérteniük végre, hogy elméleteik, beteg ideológiáik ellenére az európai (nyugati, közép- és kelet-európai) emberek döntő többsége továbbra is normális, és normális életet akar élni. Az emberek döntő többsége továbbra is kötődik nemzetéhez. Leginkább ahhoz kötődik. Semmit sem jelent számára a multikulturalizmus, szarik a kozmopolitizmusra, a világpolgárságra meg a »sokszínűségre«. Nagyon szívesen utazgat, lát világot, ismerkedik másmilyen kultúrákkal, ugyanilyen szívesen lát vendégül bárkit – de nem óhajtja átlépni a határtalanságok határát. Faluja van, városa van, megyéje van, országa van, HAZÁJA van, s akinek ez nem tetszik, az tehet neki egy szívességet. (...)

Az emberek döntő többsége pusztán kényszerűségből hallgat, és fordítja félre a fejét. Mert véleménydiktatúra van, mert a ’68-asok olyannyira nekivadultak már, hogy aki meg merészeli kérdőjelezni eszméiket, azt egyszerűen kiközösítik, tönkreteszik, karrierjét derékba törik.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 210 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Senye Péter
2014. május 05. 14:43
Ezt az Európát az USA és a Szovjetunió csinálta. Nincs ereje és nincs akarata. 'Szibarita váz'.
Eletterharcosd
2014. május 05. 00:39
ez forintban most 670 ezer forint, ha van két fő ez 1.340.000Ft/hó, ebből ki kell vonni ezt. Maximum Fee: Base + Sewer (fee capped at 20 HCF/month) $174.59 ami forintosítva 39.000 ft/hó, hozzá kell adni a vít köbméterét, úgy számoltam, hogy 25 köbméter elég, ez 330Ft/köbméterrel számolva 8250Ft tehát összesen 47250Ft, ez az összeg a két keresős család havi fizetésének nincs a 4%-a. de ha már ezen rugóztok, miért nem jöttök mondjuk a New yorki árakkal? http://www.nyc.gov/html/nycwaterboard/html/rate_schedule/index.shtml
Eletterharcosd
2014. május 05. 00:20
kb. (de várom a pontos számot) az átlag kereset San Diegoban évi 35-40 ezer dollár, tehát kb.3000 dollár/hó na ehhez tessék viszonyítani ezeket a "magas" vízárakat!
Eletterharcosd
2014. május 04. 23:57
de várom hangya a választ ha te vagy az aki ausztriában él, hogy ott mennyi a vízdíj!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!