Veszíteni sem tudnak

2014. április 15. 13:52

Most, hogy a liberális álbaloldal végre felfogta, nem szavazott a jelöltjeire közel hétmillió választópolgár, abban reménykedtünk, kicsit letekerik a volumét.

2014. április 15. 13:52
Gajdics Ottó
Gajdics Ottó
Páholy

Fischer Ádámnak a távolság, ami külföldön élőként elválasztja őt a mi földhözragadt szemléletünktől, megadja számára a »szélesebb rálátás lehetőségét«. Így aztán ne csodálkozzunk a magasröptű fejtegetésén, miszerint a Fidesz nem csupán elmulasztotta huszonöt éven keresztül, hogy odacsapjon a szélsőjobboldalnak, hanem „hasznos idiótákként« próbálja használni őket. Tűrik és bátorítják a rasszistákat, antiszemitákat. Nyilván az említett távolság akadályozta meg abban a neves karmestert, hogy vessen egy pillantást arra a balos aktivistára, aki a Hír Tévé felvételén eltorzult arccal cigányozza Orbán Viktort, akit emiatt teljességgel alkalmatlannak tart miniszterelnöknek. És külföldön nem jutott hozzá annak a felmérésnek az adataihoz sem, amely világosan kimutatta, hogy a szocialisták szimpatizánsai között semmivel nincs kevesebb antiszemita, mint a Fidesz körül. Ha ehhez még hozzá vesszük, hogy a Jobbik szavazótábora számos kiábrándult baloldalival bővült vidéken, és hevesebben támadták a kormányt, mint az összeborulás, akkor talán nem tűnik cinikusnak az a javaslatunk, hogy Fischer inkább vezényeljen politikai elemzés helyett.

Kulka János mostanában egyik coming outból a másikba esik. Most azt vallotta be, hogy valóban megfordult a fejében, »enged a csábításnak, és politikai színtérre áll«, csak rossz a színház, csapnivalóak a színészek. De ettől még marad az Orbán-kormány ellenzéke, és reméli, a »kampányszínháznak titulált« társulatok továbbra is arról beszélnek majd, ami körülöttünk van. Vagyis jó a darab, csak a buta közönség nem érti, ezért adott újabb kétharmadot annak a rendezőnek, aki épp az ellenkezőjéről beszél. Nem baj, János, te csak játssz!

Grecsó Krisztián viszont nagyot nőtt a szemünkben, mert legalább annyi kifért száján, hogy nyelni kell egy nagyot, és „akárhogy is, de gratulálni a győzteseknek”. Ez a közbeszédnek abban a mocsarában, ahol a bukott pojácák nem csak nem gratulálnak, hanem egyenesen kérkednek taplóságukkal és megideologizálják, miért iratkoznak ki a belpolitika után a civilizációból is, csúcsteljesítménynek számít. Az a javaslat pedig, hogy a balliberális értelmiségnek el kellene gondolkodnia, miért nem találja a helyét, hangját, hogyan lettek „félig-meddig – vagy tán egészen – azokká a meddő fanyalgókká, akiknek a jobboldali véleményformálók már évekkel ezelőtt látni, láttatni” akarták őket már olyan konstruktív, hogy akár a Páholyban is elhangozhatott volna.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 55 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Forsz
2014. április 15. 19:29
A Gajdics Ottó, politikai újságíró, nem színész. Neki jogosítványa van arra, hogy kifejtheti politikai nézeteit. A Gajdics jó újságíró, nem köntörfalaz, világosan beszél és a mondanivalójának mindig van értelme, amiről ír, az mindig konkrét, nem mond általánosságokat. Ellentétben az itt őt gyalázó porbancsúszókkal, akiktől annyi telik ki, hogy a Gajdics egy seggnyaló és természetesen hülye. Én meg azt mondom az a hülye, aki ilyeneket ír. Azután, hogy ne legyetek tennivaló nélkül, kinyalhatjátok a Kulka seggit. Még örülne is neki. Na, így jobb?
Forsz
2014. április 15. 19:17
Nem ajánlom Kulkának, hogy politizálásra adja a fejét. Előfordulhat, hogy a színházban, egy jelenet közben pofán találja egy túlérett paradicsom. Maradjon csak ő ott ahol van, a politizálást hagyja a politikusokra. Hogy nem jó szájízzel szavazott, az elképzelhető: nincs SZDSZ.
Wazze
2014. április 15. 19:11
"ezért adott újabb kétharmadot annak a rendezőnek" Éppenséggel a rendező saját magának adott 2/3- ot! 44%- kal... Mert így arányos!
kukagyerek
2014. április 15. 17:04
Ottóka! Majd meg szakadok a röhögéstől, amikor látom, hogy a hírtévé kamerái bizonysága szerint, hogyan nyalonckodsz a fideszes mamelukok előtt. Szánalmas vagy! De az is lehet, hogy ebben van a jó kis lakáj-zseton!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!