Recsegő csellószonáta pótszékekkel

2014. március 11. 12:05

Itt van ez a jelenség, aki állítólag nem politikusként volt miniszterelnök, aki állítólag felhagyott a politikával, aztán mégsem hagyott fel.

2014. március 11. 12:05
szék
Gondola

„Ha jobban megnézzük, a kampányban valahogy visszaáll a természet rendje. A szamarak szamárságokat, a marhák marhaságokat, az ökrök ökörségeket mondanak. Mentális okokból most elhagyjuk ezek részletes zoológiai és politológiai elemzését.


Csak jelezzük, az egyik megetetné az éhező gyermekeket, a másik visszaállítaná a jogállamot, a harmadik megszüntetné a közmédiát, a negyedik visszahozná a szabadságot, ne is folytassuk.

De itt van ez a volt miniszterelnök (most nem a hiperaktív böszmére gondolok, hanem a pislogósra), szóval itt van ez a jelenség, aki állítólag nem politikusként volt miniszterelnök, aki állítólag felhagyott a politikával, aztán mégsem hagyott fel, sőt, amerikai tanácsadóira hallgatva ismét bedobta magát, aztán amerikai tanácsadóira hallgatva nyugodt hangon bejelentette egész hazám népének, hogy ő lesz Magyarország miniszterelnöke. Aztán valahogy mégiscsak hátrébb lépett (no, nem sokat, csak ahhoz éppen eleget, hogy annulálja egykori magabiztos kijelentését és ezzel együtt önmagát), aztán valahogy mégiscsak bevonta azt, akit eddig sehogy sem akart bevonni (ezzel is annulálta egykori magabiztos kijelentését és ezzel együtt önmagát), de nem baj. Azért vannak a rendkívül okos amerikai tanácsadók, hogy rendkívül okos tanácsokat adjanak. Ők egyébként is olyasfélék lehetnek, mint a számítógépek, csak két szót ismernek, igen vagy nem.”
az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 13 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
balbako_
2014. március 11. 13:42
Egyszer már ,igaz nyolcadik jelöltként, ölébe hullott a miniszterelnökség. Most nem fog.
kjkj945
2014. március 11. 13:00
brácsa .
Ludas Mutyi
2014. március 11. 12:57
..." hogy ő lesz Magyarország miniszterelnöke. Aztán valahogy mégiscsak hátrébb lépett "...írja. Hát nem ! http://www.youtube.com/watch?v=pUAjMeqHH3A http://www.youtube.com/watch?v=0Z11qruk8Fo GB
Zokni
2014. március 11. 12:37
Van, hogy az ember megtanul íni, és azt hiszi: író lesz. Aztán olyan is van, hogy mégsem sikerül, ezért reméli, legalább újságíró lesz. Aztán még olyan is van, hogy az sem sikerük, ezért elkezd álnéven egy netes lapba írni. Most ez van. Hogy aktív-e, avagy pislog-e, az nem derül ki. Mert álnéven ír. Az se, hogy most mit akart mondani. Talán, hogy minden politikusnak "elhívásának" kell lennie, hogy "megjobbítsa" a világot? Ja. Biztos, ezért nem lett író...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!