Jó oldalon állunk? Van még erkölcs?

2014. március 01. 17:44

Orbán miniszterelnök úr, kérdezem, szabad ezzel az orosz kormánnyal évtizedekre szóló megállapodást kötni?

2014. március 01. 17:44
Gyurcsány Ferenc
Gyurcsány Ferenc
Facebook

„Az orosz felsőház most adott felhatalmazást az ukrajnai katonai beavatkozásra. Putyin most azt csinálhatja Ukrajnával, amit a Szovjetunió 1956-ban Magyarországgal, majd 1968-ban Csehszlovákiával tett. Az új krimi miniszterelnök, illetve a donyecki régió vezetői pedig azt a szerepet vállalják, mint Hegedűs Andrásék 1956-ban, Vasil Bil'ákék 1968-ban. 

Orbán miniszterelnök úr, kérdezem, szabad ezzel az orosz kormánnyal évtizedekre szóló megállapodást kötni? Jó oldalon állunk? Van még erkölcs? Számít Önnek még valamit 1956?”
az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 120 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
berzsian56
2014. március 02. 10:27
Ennek az embernek nem hét, hanem hetvenhét bőr van a pofáján. Benne ül, egy kommunista diktatúra által rekvirált villában, ahol személyesen fogadta Putyint, csodás fényképeket tettek közzé, miként barátkozik az orosz elnök Fletó kutyuskájával. Az emberek nem felejtenek Fletó. Mekora vastagbőrű állatnak kell lenni ezekután, hogy ez az embernek látszó tárgy erkölcsről, meg 56-ról beszéljen. A ti 56-otokat az Andrássy út hatvanban lehet megtekinteni. Hat óra? Bitóra. Ez a ti erkölcsi örökségetek.
balbako_
2014. március 02. 09:44
Apró Antalról megfeledkezett, miért?
briganti
2014. március 02. 09:23
Böszme! Kipállott a szád, ahogy kiejtetted rajta, hogy erkölcs. Ezt kiveti az a féreg szervezeted. Mint ahogy azt is, hogy: nemzet, haza, becsület, tisztesség, Magyarország...stb. Hogy gebednél már meg....
kuwiq
2014. március 02. 09:18
Ez a helyzet teljes félremagyarázása. Hogy lehet már a mostani ukrajnai helyzetet 56-tal meg 68-cal egyáltalán összehasonlítani? A jelenlegi Ukrajnában vannak színorosz területek, a Krím meg amúgy is szinte független köztársaság, teletűzdelve orosz támaszpontokkal. Nem véletlen menekült ki sec perc alatt az ukrán haditengerészet, semmi esélyük se lett volna, ha nekiállnak hazafiaskodni. Arról az apróságról nem beszélve, hogy a nyugat folyamatosan provokálta az oroszokat és személyesen Putyint is, a téli olimpia alatt is. Ukrajnában rajcsúrozni olyasmi mintha Mexikóban vagy Kanadában kezdenék az oroszok a szart keverni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!