Horváth András igazsága

2014. február 21. 18:51

Polt Péter legfőbb ügyész Schiffer András és Vágó Gábor LMP-képviselők kérdésére elmondta: „Horváth András feljelentése nyomán hivatali visszaélés, adócsalás és csalás gyanúját keltő adatok merültek fel”.

2014. február 21. 18:51
Timár Gábor
A KARD

„Polt ezzel lényegében igazat adott a NAV feljelentése után eljárás alá vont egykori APEH-dolgozónak. Az eljárás keretében tartották Horváth úrnál azt az ominózus házkutatást, amelynek során elvették tőle a felderített ügyek részleteit tartalmazó, elhíresült zöld dossziét. Amelynek a tartalma azonban valós lehet, mert a NAV azóta sorozatban számol be a fiktív cukor-, illetve legújabban étolaj-kereskedelemmel összefüggő ÁFA-visszaélések felderítéséről.

Van egy kérdésem az igazságügyi szervekhez: akkor mi lesz most Horváth úrral? Azon a Magyarországon, ahol élni szeretnék, most sietve ejtenék az ellene felhozott vádakat, nyilvánosan elnézést kérnének tőle, esetleg március 15-én a köztársasági elnök úr is kezet fogna vele valamilyen kitüntetés átadása kapcsán. Persze történhet ennek az ellenkezője is: a NAV a zöld dosszié adatai alapján feltárja az összes vonatkozó ügyet, az adóhatóság és a kormány learatja a babérokat, közben Horváth urat jól elmeszelik, hogy miért nem a szolgálati utat járta be és miért élt vissza hivatali titkokkal. Fidesz-Magyarország pedig, tippem szerint a kettőnek egy elég gusztustalan elegyét fogja előállítani, de ezt lehet hogy nemcsak a tapasztalat mondatja velem.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 46 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ortyín
2014. február 22. 10:00
Nem látom julimama rikácsolását a msodik emeletről, hogy a zöld dosszié üres! Hol vagy fideszlotyó?
balbako_
2014. február 22. 07:51
Tart az ügy mire e sietség?
ballada
2014. február 22. 00:10
Horváth képviselőséget megpályázta mentelmi jog miatt ,menekül a büntetlenség felé mszp sugallatra.
nick89
2014. február 21. 23:59
Horváth András kb. annyit mondott, hogy 2X2 az 4. Megtetézte azzal, hogy a király meztelen. Mindkét állítása igaz. Ezért aztán elhorták mindenféle futóbolondnak, sértett hülyének, csirkefogónak, árulónak stb. Aztán kiderült, hogy mindenben igaza van, nem futóbolond nem sértett hülye, nem csirkefogó,és nem is áruló. Miért nics a NAV-on belül még pár ember, akinek gerince van és kiáll mellette??????????
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!