Románia
15:002024. június 17.
Ukrajna
Belgium
18:002024. június 17.
Szlovákia

Haldokló ország

2013. november 15. 12:07

Talán ez a mondat dönti majd el a választásokat: „Ígérem, lesz elszámoltatás!”

2013. november 15. 12:07
Edgar
Gépnarancs

„Azt mondta egy mostani ellenzéki vezető: ha hatalomra kerülnek (nem, nem szolgálatba. Hatalomra.), nem lesz boszorkányüldözés.

Az ne is legyen. De elszámoltatás igen! Mégpedig mindenre kiterjedő, tételes és teljes. Minden szinten. Az utolsó »ejtőernyős« iskolaigazgatótól kezdve a »néptanító« kultúrfelelősön keresztül, a levitézlett katonai államügyészből lett feljelentőbiztosig. A közpénzeket »okosan« felhasználó filmcézártól a magas polcokon ücsörgő törvényhozókig, a nagyon objektíven tájékoztató sajtó minden rendű-rangú munkatársától a parlamenti képviselőkön keresztül a miniszterelnök lányának barátnőjéig. A hatalom körül csoportosuló haszonlesőktől, a krőzussá lett polgármestereken keresztül, az árulóvá vált diákvezérekig. Honatyáktól a trafiktulajdonosokig, új földesuraktól a közpénzeket lefölöző vállalkozókig.

Ha kell (kell!) és ha van rá mód (miért ne lenne?), vonjanak be külföldi nyomozó szerveket, tegyenek meg mindent, amit kell és amit lehet. Kerüljön mindenki az őt megillető helyre. Gyomlálják ki a közéletből, politikából, gazdaságból, oktatásból és minden létező területről a parazitákat.

Kobozzák el a jogszerűtlenül szerzett vagyonokat, kerüljön az vissza oda, ahonnan lopták. Ha ez nem történik meg, akkor mindegy, lesz-e kormányváltás, vagy sem. Akkor minden marad a régiben, legfeljebb a kormányváltó erők is kezdhetik a harácsolást. Már ha nem ez a cél máris.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 19 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tango47
2013. november 16. 17:32
Valamit kifelejtett a posztoló: üzembe kellene helyezni ( három műszakban) majd egy guillotine-t!
puszika
2013. november 15. 17:56
Gépnarancs? Edgar? Hol a nagyítóm?
csenge
2013. november 15. 15:27
Hogy ez az Edgar milyen vérszomjas! Az apja két atyai pofonnal igazán visszarángathatná a valóságba.Hülye nácibolsi.
GV0917
2013. november 15. 14:35
A magyarságból csak akkor lehetne kiirtani az "elszámolás utáni vágyat", ha úgy járnának el, mint Károly Róbert Károly a Zách Klára családjával szemben.De nem lenne hatástalan a mostani "miniszterelnök-jelöltek "számára az ami Vazullal történt, hogy finoman szólva alkalmatlanná tegyék őket az "uralkodásra", egy kés és némi olvadt ólom segítségével! Addig be kell érniük azzal, hogy "A NEMZET DEMOKRATA POJÁCÁJA" nevetségessé tegye őket! Azt ugye nyilvánvalóan tudják, hogy a nevetségesség :ÖL!!! Mióta az SZDSZ.-el kötött paktum meghiúsította a "Tavaszi nagytakarítást",minden kísérlet hamvába holt. A tömeggyilkosok,vérbírák, pufajkások, szemkilövetők megússzák!Mert ez egy kurva ország- ki is mondta a I.(háborodott)Ferenc "Demokrata és hipokrita."
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!