Igazi kórokozók

2013. október 17. 07:37

Az igazi kórokozókat, az amerikai politika fokozódó megosztottságát és a növekedő államadósságot még senki sem vette célba.

2013. október 17. 07:37
Zord Gábor László
MNO

Ha tényleg lesz megoldás, akkor sem lehet azonban megspórolni a tanulságok levonását. Arra az aggasztó jelenségre kell odafigyelni, mely immár rutinszerűen kíséri a súlyos tengerentúli pénzügyekkel kapcsolatos döntéshozatalt. Felelőtlen játékról van szó, melyet 2011-ben, tavaly és az idén is eljátszottak már költségvetéssel, megszorításokkal, adókedvezményekkel vagy szintén az adósságplafonnal kapcsolatban. A kihegyezett, utolsó pillanatban megszülető alkukat eredményező viták lökéshullámokat küldenek szét világszerte, sakkban tartják a gazdasági szereplőket, pszichológiai értelemben éppúgy, mint közvetlen romboló hatásuk révén. S ami azt illeti, az ezer meg ezer szállal átszőtt transzatlanti kapcsolatrendszer miatt Európából, illetve a rendkívül nyitott gazdasága miatt sebezhető Magyarországról nézve is inkább bénító, mint stimuláló hatásúak.

Arról nem is beszélve, hogy az eddig látott kezelések tünetiek. Az igazi kórokozókat, az amerikai politika fokozódó megosztottságát és a növekedő államadósságot még senki sem vette célba.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 9 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kjkj945
2013. október 17. 16:19
""Arról nem is beszélve, hogy az eddig látott kezelések tünetiek. Az igazi kórokozókat, az amerikai politika fokozódó megosztottságát és a növekedő államadósságot még senki sem vette célba.”"" Ja csak KINA mit is csinál suttyomban???
magnamater
2013. október 17. 16:11
Amerikából már többféle kórokozót behurcoltak:pallida spirotecha,peronoszpóra, filoxera.Akinek erős amerikai kapcsolatai vannak,ragályt terjesztenek:Bajnait és társait karanténba kellene zárni
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!