Rendkívüli!

Békemenet after: közönségtalálkozó Bayer Zsolttal, Mráz Ágoston Sámuellel és Horváth Józseffel szombaton 18 órától

Tönkreteszik, lejáratják ezt a népet

2013. október 12. 15:57

Nem tudok azonosulni egy öntelt, gőgös, akarnok kormánnyal, mely teljesen elszakadt a választóitól, kiszámíthatatlan bel-, kül és gazdaságpolitikát folytat. Interjú.

2013. október 12. 15:57
Debreczenyi János
NOL

Miért éppen most jutott erre az elhatározásra?

Most telt be a pohár. Megérlelődött bennem a gondolat, hogy névvel is vállalni kell a szembefordulást a forradalomnak nevezett kormányzati ámokfutásal. Nekem is van felelősségem a helyzet kialakulásában, hiszen városomban politikai munkát végeztem annak érdekében, hogy a Fidesz-KDNP ilyen nagy arányban győzzön, s erős kormányt hozhasson létre.

Mi az, ami annyira elfogadhatatlan az ön számára, hogy nemcsak levélben fogalmazza meg súlyos aggályait, kritikáját, de még a KDNP-ből is kilép?

Nem tudok azonosulni egy öntelt, gőgös, akarnok kormánnyal, mely teljesen elszakadt a választóitól, kiszámíthatatlan bel-, kül és gazdaságpolitikát folytat. Tönkreteszik, lejáratják ezt a népet, ezt az országot. Én a polgári értékrendben hittem és hiszek, de ami most történik, az mindannak a megalázása. (…)

Átlép-e valamelyik másik pártba?

Sehová. Se régi, se új szerveződésbe, sőt még azokba sem, amelyek esetleg a jövőben alakulnak meg. Befejeztem a politizálást. Még csak helyi képviselő sem akarok lenni. A magánvéleményemet azonban ezután is megfogalmazom, s ehhez nem fogok engedélyt kérni senkitől.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 89 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
catalina9
2013. október 13. 18:21
Rike [Hozzászóló kiszűrése] 2013. október 13. 13:51 tisztázni kéne.Orbán egy ember és nem a haza. Amikor más volt a miniszterelnök, hát az sem volt a haza. .. No igen, csakhogy az EU-ban nem Orbán a tag, hanem Magyarország, ami nekem a hazám. Amikor egy párt, az oda küldött emberei révén a kékekkel, zöldekkel, vörösökkel folyamatosan összejátszva fenyegeti rongálja az ország érdekeit /nem Orbánét!!!/ majd ezt LETAGADJA, akkor ez számomra hazaárulás, és egyben nagy fokú jellemtelenség. És akkor a szavak használatára hozok egy példát amivel éppen most élnek a ballibák. "2013. október 10. reggel Egyenes Beszédben Kálmán Olga Karácsony Gergellyel beszélt a bajai választásról. K.O. azt mondta, hogy a bíróság kampánycsendsértést állapított meg és nem választási csalást, és nem állapította meg azt sem, hogy ebben a Fidesz lenne vétkes. Erre K.Gergely. előadta, hogy kampánycsendsértést a KÖZNYELV választási csalásnak nevezi, a tettes Lungó Drom pedig a Fidesz „szövetségese” nehogy már olyan országban éljünk, ahol nem lehet kijelenteni ezek után, hogy Fidesz elcsalta a választást. Ezek után nem csodálkozhat az MSZP, ha a Tavares jelentéssel kapcsolatban Tabajdi, Göncz, Herczog Edit tevékenységét HAZAÁRULÁSNAK emlegeti a köznyelv. Én annak tekintem.
tóth mária
2013. október 13. 15:24
hogyisvan: mit kellett volna írnom a cikkről és a paliról, regényt? hááát, maga sem 100-as!
kjkj945
2013. október 13. 14:02
debrecz ennyi!
p-Aga
2013. október 13. 13:09
1. Eddig csak két ember az akolból. Sajnos KEVÉS! Lefogadom, ha ez a töketlen banda jövőre elveszíti a választásokat, földindulásszerűen hagyják ott a düledező szekértábort. Az sem kizárt, hogy legelőször azok, akik oly heves nyelvcsapásokkal hódoltak a törpe óriásnak… 2. Remélem, Debreczenyi János úr családja, egzisztenciája addig sem lesz veszélyben…
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!