A remény napja

2013. október 24. 12:08

A tegnapi nap során sok minden történt a Műegyetemnél. Sokan mondtak beszédet, sokan kiabáltak, skandáltak... Az összefogás reményében.

2013. október 24. 12:08
Buzás Anna
Buzás Anna Blog

Úgy gondoltam, mindenki érezte, hogy most kell félretenni minden, egymás iránt érzett ellenszenvet, minden fenntartást, előítéletet, nem tudomásul venni régen szerzett sebeket. Most kell, hogy meghallja Bajnai és Mesterházy a nép akaratát. Azt, hogy nem hagyható ki a Demokratikus Koalíció, ahogy a többi, színpadra lépő párt sem az ellenzéki együttműködésből. Ugyanis a választók többsége ezt akarja. Nem csak azok, akik tegnap ott voltak a tüntetésen, hanem azok is, akik a televízión keresztül figyelték a beszédeket. Ezt pedig a közvélemény-kutatások is alátámasztják.

Mire haza értem, már az ömlött, zúdult mindenhonnan, hogy a DK meghekkelte Mesterházy beszédét, hogy szervezett volt a tömeg skandálása, hogy ez nem maradhat válasz nélkül és különben is, irgum-burgum. Pedig csak az történt, hogy sokakban egyszerre tört fel a közös akarat: ÖSSZEFOGÁST!

Csak ennyit kell meghallani és tárgyalni az együttműködésről.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 24 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Agricola
2013. október 24. 16:23
"Mire haza értem, már az ömlött, zúdult mindenhonnan, hogy a DK meghekkelte Mesterházy beszédét, hogy szervezett volt a tömeg skandálása, hogy ez nem maradhat válasz nélkül". A Népszava mai számában erről zokog: "A szocialisták megdöbbentek azon, hogy a DK szimpatizánsai alig engedték elmondani Mesterházy (a Pécsi Amorózó) beszédét, azaz "aljas módon meghekkelték" a rendezvényt." Felkészülhettek volna arra. hogy a Pápai Bugris semmitől sem riad vissza, ha vissza akarja szerezni hatalmát.
nimród
2013. október 24. 16:01
Ne bántsuk szegény Annát. Elég baj lehet neki, ha fel tudja fogni, kedves balliberális táborának sanyarú helyzete. Amire a tegnapi események különösen rávilágítottak. A kibékíthetetlen, feloldhatatlan ellentmondásra. Arra tudniillik, hogy messze legtehetségesebb emberüket, aki jó lehetne egy kampányban (bár, amint láthattuk csapnivaló, elkúró kormányfőként) hiába élvezi az elvtársak jelentős részének rajongó szeretetét, a választók többsége elutasítja. Vagyis, ha ő vezeti a ballib koalíciót, szinte garantált a vereség. (Igaz, akkor is, ha nem.) Bajnai és Mesterházy meg a vezéri feladathoz mérve súlytalan, jelentéktelen figura. Tegnapi szövegeiket hallgatva, ha balliberális lennék, sírva fakadnék, és megszaggatnám a köntösömet. Szegény Anna, őszinte részvétem.
Senye Péter
2013. október 24. 14:45
Közhit szerint választási kampány az előző választás eredmény hirdetése után kezdődik. Ez tévedés. A jelek szerint már javában tart a 2018-asé.
röviden
2013. október 24. 14:42
Ezek egy alternatív valóságban élnek, Annuska is.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!