A Chuck Norris-kormány újabb nagy győzelem előtt

2013. szeptember 18. 09:53

Nem lepne meg, ha hogy ideggázt lennénk kénytelenek bevetni a közműszolgáltatókkal szemben.

2013. szeptember 18. 09:53
Uj Péter
NOL

„Hogy ez a mostani minden idők legharcedzettebb, legküzdőképesebb, legvérgőzösebb magyar kormánya, az tényfaktum. Ebben a kormányban még Kutuzov is csak pados lehetne. Talán Chuck Norris beférne államtitkárnak Varga Mihály mögé. (Ti. Chuck Norris elszámolt végtelenig kétszer, és tud nullával osztani.) (…)

Na de ez a rezsiharc, ez mindennél keményebb lesz. Én még emlékszem a február eleji viharos gyulai frakcióülésre, ahonnét tízpercenként jött ki egy-egy képviselő, csatakosan, vérfoltos ingben, és lihegve nyilatkozta, hogy nagyon kemény küzdelem folyik odabenn, sosem látott hevességű vita dúl a frakcióban a rezsicsökkentésről, itt minden forintért úgy kell megküzdeni, mint Sztálingrádnál egy-egy sarokért. Na most, ha önmagukkal ekkorát kellett harcolniuk, akkor most mi lesz? Nem lepne meg, ha hogy ideggázt lennénk kénytelenek bevetni a közműszolgáltatókkal szemben.

A győzelem mégis biztosra vehető. Ha lehetne rá fogadni, kaszálhatnánk. Egyetlen dolog aggaszt: mi lesz azután, ha ezt a háborút is megnyerjük? Meg a következőt… meg a következőt. És ott állunk majd büszkén, győztesen az üszkös romok között, a békegalamb a szuronyunkra tűzve (ellene is kénytelenek voltunk megnyerni egy háborút), és nézünk bambán magunk elé. A többiek rég hazamentek ebédelni.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 45 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
incze
2013. szeptember 18. 20:07
"Ti. Chuck Norris elszámolt végtelenig kétszer, és tud nullával osztani." Szerintem egy rendes rezsicsökkentős fideszes ezt nem fogja tréfánek érteni, vigyázni kell manapság a tréfálkozással.
balbako_
2013. szeptember 18. 15:31
1995–2011 között a közműszolgáltatók 1040 milliárd forintnyi profitot értek el és vittek ki az országból, s ebben nem szerepel az infláció mértéke – mutatott rá Rogán. A rezsicsökkentés hatására a földgáz köbméterenkénti ára 151 forintról 121 forintra csökken november 1-jétől. A csökkentések hatására a 2008. júliusi szintre esnek vissza a lakossági árak a földgáz, míg az áram esetében a 2007. februári szintre – tette hozzá.
Senye Péter
2013. szeptember 18. 15:23
Na, de milyen ez az ellenzék, amelyik még 'ilyen' kormány ellen sem nagyon tud labdába rúgni?
qccqccqcc
2013. szeptember 18. 13:31
Béke lesz baszd meg.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!