Pontosítás TGM-hez

2013. augusztus 22. 19:02

TGM egy percig nem nézett utána konkrétumoknak, és maga is megelégszik azzal, hogy az emberek értékeléséhez elég annak a rendszernek a homogenizálása, amelyben éltek.

2013. augusztus 22. 19:02
Lévai Júlia
hvg.hu

„Természetesen elképzelhető, hogy Karas Monika részt vett olyan, vállalati perekben, amelyekben kimutathatóan az egypárti, bolsevista szellemet képviselte mondjuk a Nyugdíjasok Lapja rovatvezetője kontra főszerkesztője perben. Ám akkor kérjük szépen az ilyen példát. Ha ugyanis ilyen nincsen, akkor azt kell gondolnunk, hogy TGM egy percig nem nézett utána konkrétumoknak, és maga is megelégszik azzal, hogy az emberek értékeléséhez elég annak a rendszernek a homogenizálása, amelyben éltek.

Pedig ha megnézné a cikkéhez írt kommentárokat, láthatná, hogy nagyon nem elég – ő maga is ennek az összemosásos logikának a jegyében válhatott »liberálkomcsivá«, amiről mindent elmondhatunk, csak azt nem, hogy a valóság hiteles leírása.

És talán mégse legyen mindegy, hogy volt a kádári rendszernek jobboldali-nacionalista ellenzéke is, amelynek ideológiája épp most szökken a legmagasabban szárba – tán mégis több tanulsághoz vezetne azt megtudni, hogy egy-egy káder onnan, vagy csak a merő pragmatizmus és számítás oldaláról érkezett-e, ha már cikk íródik róla.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 14 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Taxin
2013. augusztus 24. 13:22
Jézusom.
sersem
2013. augusztus 24. 13:22
Minden 90 előtt született csecsemő lehetett fasiszta,kivéve,ha ő maga,vagy legalább a szülei gyilkolták a magyarokat. Aczél Endre. Bolgár György. Mészáros Tamás. Lévai Julia. Meg a Tercsi,Fercsi,Kata,Klára,s valahány név a III/III aktába...
ciseaux
2013. augusztus 24. 13:22
Az utca egyszerű embere, pl. én is, azt hinné, hogy az u.n. "bal-liberóknak" egy közös ellenségük van, pláne választások előtt. És láss csodát! Ezek egymást is bomlasztják... Ja! A zombik!
Csomorkany
2013. augusztus 24. 13:21
Hát, annyit azért kijelenthetünk, hogy Karas Mónikának jó szolgálatot tett TGM. A ballib sajtó most már nem tud ellene olyan egységfrontba tömörülni, mint anno Szalai Annamária ellen.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!