Orbán kimondta: marhalepény és máris megnyílt a szökőkút

2013. július 01. 21:21

A miniszterelnök elég nyúzott és sápadt, látszik rajta, hogy végre ki kéne hevernie nyugodtan a napra.

2013. július 01. 21:21
Szily László
Szily László
Cink

„Viktor és István kutat jöttek avatni, Viktor nem szokásos lila, hanem - remélem! - csapatomra, az MTK-ra utaló libafosszín nyakkendőben. Istvánon akkor még nem szúrtam ki a gumi hózentrógert. Fotósok gyűrűjében médiabeszélgetni amúgy sem egyszerű dolog, ilyen távon pedig kivételes sportteljesítmény. De 150-200 méteren át hiába loholtam mellettük, a szél miatt nem értettem, miről beszélnek. Aztán a centernáriumi emlékmű táján lassítottak, a szél is enyhült, így jól hallhattam, ahogy Orbán azt mondja valakiről, hogy olyan volt, mint a marhalepény. Leesett a földre aztán szétterült. Majd közvetlenül utána azt mondta, hogy a mieink is becsülték és hogy nem volt benne az ügyek napi vitelében. Jézus isten, kiről lehet szó? Horn Gyula lenne a marhalepény? Vagy előbb egy marhalepény-emberről volt szó, aztán Hornról? Vagy a fideszesek nemcsak Hornt becsülik a másik oldalról? Ezenyi kérés válasz nélkül, mert máris kezdődött az Esemény. (...)

Miközben Tarlós beszélt, Orbánt figyeltem abban a nem könnyű helyzetben, hogy természetesen kellett volna viselkednie, miközben egy rakás embernek háttal áll egy jókora tuskóra támaszkodva, amire egy trafikosarc méretű, tévévetélkedő-kelléknek kinéző, zöld-fehér nyomógombot szereltek. Sok kiváló ember vérzett volna el ezen a próbán, Orbán a helyzethez képest elfogadhatóan teljesített. Előbb óvatosan billegett és az ujjait mozgatta ritmikusan, aztán nem bírta, és a nép felé fordult, majd vissza, néha megigazgatta a zakóujját és csak egy-kétszer kapott el a szájával egy láthatatlan legyet. Én biztos hülyébben tekeregtem volna.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 50 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
puszika
2013. július 02. 11:42
Ide jutottatok Szily!Csak sértegetni tudtok,azt is igen mucsai módra!! Nézzetek a tükörbe,mert rajtatok is van épp elég nevetséges. Ez más a vég kisfiamm!!!
miloka
2013. július 02. 11:04
Orbán kimondta marhalepény és a Szili félék máris kitátották a szájukat az ízletes falatért.
Sulammit
2013. július 02. 10:52
Szily még jó, hogy észrevetted, hogy amig az ellenzék csak pofázik a miniszterelnökünk agyondolgozza magát! Nyilván jó lenne, ha nem is a napra, de végre legalább kialudhatná magát. Lehet, hogy az aggodalom szólt belőled?
august
2013. július 02. 10:44
A balliberális újságbaíróknak, vagyis azoknak, akik a trolloknak, a provokátoroknak a muníciót szolgáltatják, - miről is szól a kormányzás, amikor követő emberfogássak tapadnak a miniszterelnökre, és annak minden kötőszavára? Nyalogatja szájaszélét, milyen kabát volt rajta, - papírból olvas, mert beszélni sem tud, törpe, pocakos, zsebbe volt a keze, most meg gumicsizmába van, 'né má kapcája is van,... Nem volt bekapcsolva a biztonsági öv, sofőr nélkül ment, vagy ott se volt,.. Ott volt, de a kutya se állt vele szóba..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!