A felháborodás tárgya

2013. július 05. 08:56

A Fidesz-kormány három éve mást sem csinál, csak gyámsága alá vonja a hazánkat.

2013. július 05. 08:56
Nyüzsi
hvg.hu

„Lehet, hogy nem az EU a létező világok legjobbika, lehet, hogy aki keres, az talál intézményrendszerében elszámoltathatósági problémákat – de aki ezzel szemben nem a még több szabadságot, még több demokráciát, ergo még kevesebb állami beleszólást és előírást állítja, hanem csak külső kontroll nélkül szeretné megvalósítani dél-azerbajdzsáni típusú korporatív-haveri vircsaftját, az hazudik a világnak.

A Fidesz-kormány három éve mást sem csinál, csak gyámsága alá vonja a hazánkat. Minden hatalmi kontrollintézményt leépített. Minden elképzelhető politikai és gazdasági terület a fennhatósága alá került, a földektől a kórházakig, a trafikoktól a patikákon át a takarékszövetkezetekig, a nyugdíjpénztáraktól az iskolások erkölcsoktatásáig, ami pedig még nem, az csak azért nem, mert még nem volt mindenre idő. Arra viszont volt, és ez nagyjából mindent elmond a NER-ről, hogy a miniszterelnök utasításba adja egy »ludovikás hangulatú, 30-as éveket idéző« Pedagógus Egységfront (aka Nemzeti Pedagógus Kar) létrehozását, amely korporációban »az állami pedagógus vezényelhető, kézben tartható, a szakszervezeti jogai kézben tarthatók, nem szerveződik, nem szövegel, nem nyilatkozik«. De azért Brüsszelt tartja szovjetnek.

Orbán Viktor Strasbourgban közölte: nem akar olyan helyen élni, ahol a többség visszaél hatalmával. Mi sem.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 60 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ballada
2013. július 05. 10:44
mszmp-mszp szoci elvtársak egy terrorista szervezet ,nem párt.
szalámis hegedű
2013. július 05. 10:28
Orbán Viktor Strasbourgban közölte: nem akar olyan helyen élni, ahol a többség visszaél hatalmával. Mi nem akarunk együtt élni Orbánnal.
ballada
2013. július 05. 10:20
Szocik a barátság kártyát nem játsszák ki ez még semelyik kampányukban nem hangzott,legujabb néphülyítő ígéretük, barátkozni akarnak a zsebünkbe kotorászni inkább a közkasszát kiüríteni,na erről híresek ... Barátoknak nevezik magukat a szocik nevetséges mese habbal.
Békafa őrnagy
2013. július 05. 10:01
De hisz épp tegnap szaladtak fel a bajbajutottak Orbán feleségéhez, anyai pártfogásért!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!