Nem csak a rendőrök járnak párban, hanem a hullarablók is

2013. június 03. 13:12

Hajdú pofán köpi, úgy mocskolja össze a tévénézőt, Tvrtko inkább odacsúszik mellé, és összekeni magával.

2013. június 03. 13:12
Puzsér Róbert
Puzsér Róbert
Facebook

Ha egy kicsit elgondolkodunk a Tvrtko-jelenségen, és összevetjük Hajdú Péterrel, azt látjuk, hogy ugyanabban a bulvármocsokban dagonyáznak, ugyanúgy az emberi nyomorúságból gyártanak gyomorforgatóan ízléstelen műsorokat, csakhogy amíg Hajdú köpköd, addig Tvrtko csöpköd. Hajdú pofán köpi, úgy mocskolja össze a tévénézőt, Tvrtko inkább odacsúszik mellé, és összekeni magával. Úgy tűnik, nem csak a rendőrök járnak párban, hanem a hullarablók is, ez ugyanis maga a klasszikus jó zsaru-rossz zsaru szereposztás: Bándy Kata halálakor Hajdú a gyilkos fejét követelte, Tvrtko azonban nem is törődött az elkövetővel. Ő inkább felidézte a Bándy-család karácsonyát és egyéb ünnepeit még Kata gyerekkorából: megtudtuk, hogyan csimpaszkodott a tündéri kislány édesapja nyakába, és még számtalan, fényképekről lelesett, intim részlettel korbácsolta fel a drámát, gyászt tettetve, mintha személyesen ismerte volna az áldozatot, mintha a család barátja lett volna. „Pécs kevesebb lett. Magyarország kevesebb lett! Egy álommal kevesebb lett! ISTEN NYUGOSZTALJON, GYÖNYÖRŰ BÁNDY KATA!” – írta Tvrtko, hisz közismert Toller László, egykori pécsi polgármester híres beszéde: „Van egy álmom. Az, hogy Pécsett soha egyetlen rendőrségi pszichológusnőt nem erőszakolnak és gyilkolnak meg.” Ez az álom valóban összedőlt. Köszönjük, Tvrtko, hogy emlékeztetsz bennünket erre!

Nem tudni, vajon Hajdú Péter és Vujity Tvrtko módszeresen leosztották-e ezeket a szerepeket, sor került-e valaha arra az egyeztetésre, ahol eldőlt, hogy melyikük lesz felelős a köpésekért és melyikük a nyállal kenő csókokért, vagy spontán szimbiózisról van szó, egy valami azonban biztos: akár köpdösnek, akár csókdosnak, végül ugyanabban a gusztustalan váladékban úszol majd, kedves tévénéző.

De akkor vajon miért nem Tvrtko az idei év célpontja? Többek közt azért, mert Hajdúhoz képest legalább van némi beszéd- és íráskészsége, nem egy befolyásos producer, és nem tolja a pofánkba olyan agresszíven a magánéletét – beleértve a felesége csöcseit – mint ahogy azt a kollégája teszi. Tvrtko emberi lény, aki időről-időre megmerítkezik valami förtelmes gátlástalanságban. Hajdú ezzel szemben egy förtelmes gátlástalanság, ami időről-időre emberi lénynek láttatja magát.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 38 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Rák úr
2016. április 13. 21:51
Ki rakta ekkorára ezeket a szánalomkupacokat?
gelcselszi
2016. március 07. 11:49
P.S.: van egy olyan érzésem, Puzsér verte már ki Hajdú feleségének "csöcseire".
szalámis hegedű
2013. július 26. 23:28
Jó a rizsád, te csatornaburzsuj.Nyilván késsel-villával eszed a szart.
Szarvasember
2013. június 11. 02:06
Jó arc a Puzsér Robi, de most elgondolkodtam... Már annyit foglalkozik ezekkel, hogy ez már inkább reklám. Trutymóknak is, meg Puzsérnak is. Micsoda szimbiózis!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!