Menjetek a gátra, addig se kell kitüntetni senkit

2013. június 07. 16:15

Majd érkezett Balog Zoltán, és jelezte: az igaz, hogy alkalmatlan és hülye, de ragaszkodik hozzá, hogy szélsőséges is.

2013. június 07. 16:15
Nyüzsi
hvg.hu

Szaniszló a döntést bejelentő tévészózatban a díjat azonban nem a feladónak, hanem az amerikai követségnek postázta, és azóta sem kaptunk választ, hogy az érme és az oklevél megérkezett-e a kormányhoz, vagy az amerikaiak fogják visszaszolgáltatni, mint a koronázási ékszereket. Arra sem válaszolt a miniszter, hogy kinek az ötlete volt Szaniszló, és miként került a díjazottak listájára, viszont a sajtó elérkezettnek látta az időt, hogy rákérdezzen a többi kitüntetettre, így a lelkesen buzizó, Magyar Gárda-indulót jegyző Kárpátia zenekart vezető Petrás megjutalmazására, azt tudakolva, hogy ennek miféle alkalmatlanság áll a hátterében.

Majd érkezett Balog Zoltán, és jelezte: nemcsak alkalmatlan, de tényleg szélsőséges is. A miniszter azt mondta, hogy nem mond semmit. Balog nem volt hajlandó válaszolni a Petrást érintő kérdésekre, maga részéről az ügyet lezárta, nácigyanús személyek kitüntetéséhez nem fűz hozzá már semmit. Ám többeket változatlanul furdalt a kíváncsiság, hogy miféle okok vezettek az uszító giccsnök állami elismeréséhez.

Majd érkezett Balog Zoltán minisztériuma, és jelezte, hogy alkalmatlannak alkalmatlan ugyan, de nem szélsőséges, hanem hülye. A minisztérium eljuttatta a döntés indoklását, amelyből kiderült, hogy nem is a Kárpátia Zenekart, hanem a már régebben föloszlott Kárpátia Folkműhelyt szerették volna elismerésben részesíteni. A szöveg ugyanis a népzenét játszó társulat bemutatását tartalmazta, annak érdemeit ismertette. Kezdett megnyugodni mindenki, hogy ezek alkalmatlanok és hülyék, de valóban nem szélsőségesek.

Majd érkezett Balog Zoltán, és jelezte: az igaz, hogy alkalmatlan és hülye, de ragaszkodik hozzá, hogy szélsőséges is.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 47 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
1120
2013. június 08. 09:53
"...uszító giccsnök" Mármint a Petrás. Mármint szerinted. Csak mert azt énekli, hogy "neveket akarok hallani"?! (Messze nem csak ő akar végre neveket hallani...de ez most mellékes.) Csak nem apucid neve is előkerülne, te rongyember?
1120
2013. június 08. 09:48
Meddig süllyedhet még a HVG?! Mondjuk TWÁ "leigazolása" nagyon árulkodó volt... Kb. azóta nagyjából szabadesésben van a lap szellemi-erkölcsi nívója, ami - valljuk meg - előtte sem volt valami magas szinten!
kitiltott
2013. június 07. 21:57
Vámpír balos Fotelpartizánoknak! A mai nap egésznap a híreket olvastam tv-ket kapcsolgattam és azt vettem észre hogy ezek a rohadt szemét ballibsi hazaárulók,ezek a tetü, nyikhaj balos blogosok, kommentelők, újságírók a HVG-vel, és az ATV vel az élen árgus szemekkel lesik várják a pillanatot várják a szót várják a hírt amibe bele lehet majd kapaszkodni, amivel be lehet majd "bizonyítani", amit majd ki lehet figurázni, és amiről majd minden ország beszámolhat ahol ballibsi kézben van a sajtó,hogy mimegmondtuk,meg hogy mi nem így csináltuk volna .. ha még nincs ilyen hír akkor meg a megszokott ballibsi ájvékolásokkal,huhogásokkal acsargásokkal, és unalmas régi lejárt klisekkel és kopott lemezekkel jajjvészelnek és humorizálnbak de ez ilyen helyzetbnen maximum csak a sajájtjaiknak tetszik. Ezek a fórumozók, bloggolók és szemétláda nemzet és magyar ellenes ellendrukkerek,a HVG és az ATV a Népszabadság a Népszava INDEX a CINK a 444 a Klubrádió több mint gusztustalan hozzáálással, legszívesebben már a magyar állampolgárok holtesteit látná uszni a Dunán! Ez több mint undorító!!!
brabant89
2013. június 07. 21:55
Nagyon jó írás. "Őszintén reméljük, hogy az árvíz elleni védekezésben kormányunk nagyobb professzionalizmusról tesz tanúbizonyságot, mint az összes többi – a valóban flottul menő elsimicskázáson túli – tevékenységében."
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!