Kedves Kósa Lajos, és kedves Vidnyánszky Attila!

2013. június 06. 13:58

Tessenek megnyugodni, nincs semmiféle veszély. Nincs olyan meleg szerte Budapesten, aki azzal próbálkozna, hogy ezt a 150 kilós, lajbis bácsit megdugja.

2013. június 06. 13:58
Ceglédi Zoltán
Facebook

„»Kedves Attila, ha Budapesten túlságosan meleg lenne a helyzet, várunk vissza!« - üzente Kósa Lajos, Debrecen polgármestere a Nemzeti Színház új direktorának, akit korábban Kerényi Imre miniszterelnöki megbízott is azzal ajánlott a nyilvánosság figyelmébe, hogy nem a buzikról csinál majd színházat.

Nos, mivel egyrészt a jelek szerint a fideszes szavazók és politikusok számára egyedül ez a végtelenül buta, homofób irány releváns a Nemzeti Színházról folytatott vitákban (tehát szakma és művészet kérdései fel sem merülnek), másrészt elég sok meleg barátom és ismerősöm van, akiknek körülbelül ismerem az ízlését, ezért magam is hasonló stílben válaszolnék:

Kedves Kósa Lajos, és kedves Vidnyánszky Attila! 

Tessenek megnyugodni, nincs semmiféle veszély. Nincs olyan meleg szerte Budapesten, aki azzal próbálkozna, hogy ezt a 150 kilós, lajbis bácsit megdugja. Ha kétségeik merülnének fel, nyugodtan regisztrálják az alábbi fotóval bármelyik meleg társkereső oldalon, majd nézzék meg, miként NEM fognak ömleni Vidnyánszky profiljára a túlfűtött, szexuális tartalmú üzenetek a felajzott melegektől. 

Remélem, ezzel a problémát kipipáltuk, és ha megvolt a színházszentelés, meg mindent körbetekertek piros-fehér-zölddel, akkor esetleg megpróbálnak nem mindent tönkrevágni Alföldi munkájából.

Csókpuszi:

Zoli”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 92 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
next mindig élni fog 7
2013. június 06. 21:41
Ceglédi ilyet nem szokott írni, de hozzáteszem, hogy a buzi Kerényi miatt jött ez! Nekem sok buzi vonása van, de legalább tuti komcsi volt! Én a buzikat elfogadom, de a komcsikat nagyon gyűlölöm, tehát a cikk jogos! Szegény Vidnyánszky szopja most a főnöke ballépését! Nehéz helyzetben van Alföldy után, aki lehet, hogy buzi, de legalább megtöltötte a színházat! Nem egy debrecenit, hanem a legnagyobbat! Mi lesz, ha a jegyeladás lecsökken olyan 70%-ra? Szerintem semmi, de kínos lesz! Hm!
miloka
2013. június 06. 20:16
Nem hiszem el, hogy CZ vagy GYF is olyan hülye lenne, hogy ne ismerné azt a bizonyos kifejezést: meleg helyzet. Van egy olyan érzésem, hogy ők a homofóbok, és aki már azt mondja majd a nyári 35-40 fokos nyáron , hogy : " hú de meleg van" akkor ezek a .... szóval Ceglédi félék, egyből sipákolni kezdenek majd, hogy buzizott az illető.
IgazságosIzomViktor.
2013. június 06. 19:55
Nem tudom hogy a melegség/meleg gondolatvilág/témák mennyire voltak reprezentálva az Alföldi féle Nemzetiben,sajnos egyszer se voltam még ott,de ha túl volt reprezentálva az bizony nem jó.Nagyon fontos megtalálni egyfajta egyensúlyt a témák között.Érdekes lehet egy heterónak megnézni egy darabot amiben mondjuk két meleg szerelmét mutatják be(vagy két nőét vagy két csigáét vagy akármilyen más hasonlót) de ha minden harmadik előadásban ez a vonal van az már nem elfogadható.A sokféleség gyönyörködtet.
puszika
2013. június 06. 17:12
Még meddig nem tudjátok megemészteni hogy a Nemzeti ügye jó kezekbe került, Czeglédi? Csináljatok egy meleg szinházat/ilyen van már az Eu-ban/ és válts bérletet.Egészségedre!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!