Egy levélről

2013. június 08. 13:42

Rui Tavares válaszolt, és válasza európainak nevezhető – természetesen az „európai” fogalom régi értelmében.

2013. június 08. 13:42
Bayer Zsolt
Bayer Zsolt
Magyar Hírlap

„Rui Tavares európai parlamenti képviselő megtisztelt bennünket, a Szellemi Honvédelem tagjait, hogy válaszolt levelünkre. Ez önmagában örvendetes tény és gesztus attól az Európából, amely Euró­pa a magyarországi jobboldal 2010-es, kétharmados győzelme óta szinte kizárólag hazudozik Magyarországról, a magyar nemzetről és a magyar kormányról. Örvendetes gesztus ez attól az Európától, amely Európa 2010 óta ugyanazt a dicstelen és aljas szerepet játssza el velünk, mint amelyet eljátszott az első világháborút követően és a patkánylázadás leverése után. Rui Tavares válaszolt, és válasza európainak nevezhető – természetesen az »európai« fogalom régi értelmében. (...)

Rui Tavares többek között ezt írja nekünk:

»Közös törekvéseink alapját a 2009-ben elfogadott szerződés az Európai Unióról 2. cikke tartalmazza, amely kimondja, hogy az unió az emberi méltóság tiszteletben tartása, a szabadság, a demokrácia, az egyenlőség, jogállamiság, valamint az emberi jogok – ideértve a kisebbségekhez tartozó személyek jogait – tiszteletben tartásának értékein alapul. Ezek az értékek közösek a tagállamokban, a pluralizmus, a megkülönböztetés tilalma, a tolerancia, az igazságosság, a szolidaritás, valamint a nők és a férfiak közötti egyenlőség társadalmában.«

Ezzel nincs semmi vitánk, hiszen ennek így kell lennie.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 21 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
antioxi
2013. június 09. 13:40
R. Tavares jelentése kiváló példa arra, hogy mennyire torzult az Adenauer-i Europa-szellemiség az ultra liberális-judeo-bolsevik irányba. Nyilván való, ez nem mehet igy tovább Europában, nem is fog. Ebben mindenki biztos lehet.
nyugalmazott tanár
2013. június 08. 16:08
"Rui Tavares válaszolt, és válasza európainak nevezhető – természetesen az „európai” fogalom régi értelmében." Vagyis még nevelhetőnek tűnik. Az átlagember ezen már kora-kamaszkorában túljut. Ez a pasas azonban kissé későn érő típus.
GV0917
2013. június 08. 15:31
Akkor mi a kifogása tavaris Rui Tavares? Nem jól értette, hogy kis hazánkban "mit hágtak át" a barbár antiszemita, roma és homofób fasiszta kormánypártok és a szavazópolgárok kétharmada?/idesorolva-szándékosan- a radikális jobboldali pártot is!/ Gyerekkkoromban erre azt mondanánk, amikor is ösztönösen útáltuk a fülbesúgó árulkodókat, hogy: (elnézést előre is): Súgó a súgónak, sz@r a hallgatónak!
next mindig élni fog 7
2013. június 08. 14:04
Hát Zsóti! Megint bebizonyítottad, hogy egy szar alak vagy, igaz most csak a tegnapi kocsmai bódultságodból írhattál ilkyen szart! Erre még Orbán pajtás sem utasíthatott! " a Szellemi Honvédelem tagjait," Te lennél az? Röhej! Szlovákiai haszonélvező voltál! Tehát ne ugass! "Euró­pa a magyarországi jobboldal 2010-es, kétharmados győzelme óta szinte kizárólag hazudozik Magyarországról" Mit hazudozik? Tavares leírt valamit, amit nehéz cáfolnotok! "»Közös törekvéseink alapját a 2009-ben elfogadott szerződés az Európai Unióról 2. cikke tartalmazza, amely kimondja, hogy az unió az emberi méltóság tiszteletben tartása, a szabadság, a demokrácia, az egyenlőség, jogállamiság, valamint az emberi jogok – ideértve a kisebbségekhez tartozó személyek jogait – tiszteletben tartásának értékein alapul. Ezek az értékek közösek a tagállamokban, a pluralizmus, a megkülönböztetés tilalma, a tolerancia, az igazságosság, a szolidaritás, valamint a nők és a férfiak közötti egyenlőség társadalmában.« Ezzel nincs semmi vitánk, hiszen ennek így kell lennie.” Baromarc! Nincs vitád, de mindig és minden cikkedben ellenmondasz! Tegnap mi volt az adagod? Mert teljesen ellent mondasz minden írásodnak, az tuti! Kezdjed újra faszarc! Hm!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!