Vona feladata

2013. május 07. 20:52

Ennyire kendőzetlenül még senki nem tárta a nyilvánosság elé (talán egyedül Torgyán József), hogy mekkora áldozatokat hajlandó hozni a földönfutó, szemlesütve járó magyarok felemelése érdekében.

2013. május 07. 20:52
Czene Gábor
Czene Gábor
NOL

„A heveny zsidózás elterelte róla a figyelmet, de véletlenül sem szeretnénk, ha méltatlanul feledésbe merülne az a lélekbe markoló vallomás, amelyet Vona Gábor tett a Jobbik úgynevezett »antibolsevista-anticionista« gyűlésén. Megkíséreljük visszalopni a tovatűnt pillanatot. Felidézzük a pártvezető széles perspektívát nyújtó szavait, amellyel egyszersmind új erkölcsi magaslatokat emelt.

Tessék: »…én nem vagyok politikus. Én magyar ember vagyok, engem nem érdekel a választás és nem érdekel a hatalom, elmondtam, csak Magyarország és a magyar nemzet jövője érdekel. Egy feladatom van: az, hogy visszaadjuk a hazánkat saját magunknak, hogy visszaadjam a hazáját a népemnek, a magyarnak, nekem ez a feladatom, és nem más. Az én feladatom, hogy ne legyen földönfutó a magyar a saját hazájában, hogy ne kelljen rettegnie a magyarnak a saját földjén, és hogy ne kelljen szemlesütve járnia a magyarnak Magyarországon. Hanem jólétben éljen, biztonságban, és újra nemes lelkű, tiszta magyarok lakják ezt a földet. Ez az én feladatom. És ha ehhez a feladathoz hatalom kell, ha ehhez a feladathoz választást kell nyerni, akkor hatalmat fogunk szerezni és meg fogjuk nyerni a választást is.« (...)


Az a mértéktelen önfeláldozás azonban, amelyről a jobbikos pártelnök szónoklata tanúskodik, tényleg páratlan a maga nemében. Figyeljük csak meg, hogy a beszédrészletben milyen stílusosan keveredik, majd forr szerves egésszé a »mi« és az »én« tudata, milyen tökéletesen egészíti ki egymást a szerénység és a végtelen hazaszeretettől fűtött magabiztosság. Ennyire kendőzetlenül még senki nem tárta a nyilvánosság elé (talán egyedül Torgyán József), hogy mekkora áldozatokat hajlandó hozni a földönfutó, szemlesütve járó magyarok felemelése érdekében.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 138 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Bábeli békák
2013. május 07. 23:00
Egyébként hova lett Vona-Szabó Krisztina? Mióta a Csanáddal összeakasztották a pajeszt, eltünt mindenhonnan.
Obulus
2013. május 07. 21:49
Vona egy aljas, tetű, náci gazember, akinek minden szava hazugság. Magyarországot totális csődbe akarja taszítani. Legyetek észnél, egy szavát se higgyétek el!
perszekutor
2013. május 07. 21:46
A feladat /magyarok vezérének/ Rátalálni mi bennünk közös: Megkeresni a liánok között Az őserdei orchideát. Elnézni egymásnak sok hibát. Vigasztalni a sértődöttet: Leemelni bogárról egy követ. Beszélni úgy, mintha szeretnél, Tenni úgy, ahogy' szeretnék. Beilleni az emberek közé: Nem bújni el a hátak mögé! Megmutatni nekik ki vagyok, Akkor is ha rögtön meghalok. (De ki lészen ez?)
ottapont
2013. május 07. 21:46
Amit mondott Vona azzal nincs baj, amúgy.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!