Lengyelország
15:002024. június 16.
Hollandia
Szlovénia
18:002024. június 16.
Dánia

Martonyi arcai és játszmái

2013. április 02. 21:19

Martonyi János sem különb a többi sunyi magyar és nem magyar politikusnál.

2013. április 02. 21:19
Barak László
parameter

„Martonyi János minapi kijelentése nyomán, amit az Országgyűlés nemzeti összetartozás bizottságának keddi ülésén tett, miszerint »az úgynevezett vegyes pártok a magyar nemzetpolitika egésze szempontjából elég komoly veszélyt és kockázatot jelentenek«, arra is következtethetnénk, hogy végre egy karakán politikussal van dolgunk. Ehhez persze nem szabadna arról tudni, hogy a magyar külügyminiszter legutóbbi hivatalos szlovákiai látogatásakor kereste és meg is találta a módját, hogy a Híd »vegyespárt« politikusaival is tárgyaljon. Igaz, Bugár Bélával csak a sajtónyilvánosságot kizárva, mondhatni suttyomban ült le egy kulturális rendezvény szünetében. Miután nyilvánosan már nagyokat pózolt az MKP (Magyar Közösség Pártja) politikusaival.

A dolog lényege, mármint a suttyomban megejtett randi üzenete azonban így nem más, mint az, hogy Martonyi János sem különb a többi sunyi magyar és nem magyar politikusnál. Akik attól függően, hogy milyen társaságban nyilatkoznak meg, vagy a rettenthetetlen szókimondót alakítják, avagy mézes-mázos klisékkel udvarolnak partnereiknek. Ha netán hivatalból utálniuk is kellene őket… (...)

Martonyinak ugyanis a jelenlegi magyar kormány nemzetpolitikai érdekei egyik rangos letéteményeseként szíve joga, sőt, kötelessége, hogy a jelenlegi magyar kormány nemzetpolitikai érdekeinek érvényesülését vigyázza. Más kérdés, hogy a Magyarország határain túl működő »nem vegyespártoknak« ugyanolyan vehemenciával kell-e képviselnie a magyarországi nemzetpolitikai érdekeket, mint ahogy azt Martonyinak tennie kell? Ebben a kérdésben viszont leginkább a Magyarország határain túl működő »nem vegyespártok« lehetséges választói sokkal illetékesebbek, sőt, a magyar külügyminiszternél.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 31 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
1234
2013. április 03. 11:32
Semmitmondó cikk, célja a Fideszbe rúgni a rettegők felvidéki szabadcsapatának. Ez a fizetett munkájuk. Mikor fog végre Barak úgy megtanulni szlovákul, hogy nekik írjon cikkekek? Ezek szerint még mindig nem elég jó a Most szlovákoktatása, szlovákokhoz való hasonulása, még mindig túl sok magyar szót kevernek Bélával a beszédbe amikor társalognak. Estelge ő lenne kiszemelve a "profi magyarnak", akit majd mutogatni fognak, amikor mindenki más már asszimilálódott. Ijesztő. Barakok maradnak majd csak meg támogatott díszmagyaroknak, amikor majd a hídon célba ért a nagy eszme.
bohocugyi allamtitkar
2013. április 03. 07:24
hat en most a Mo-i kisebbsegi onkormanyzatok helyeben jol osszeszarnam magam. mert valoszinuleg az idiota orbanek oket is kockazatnak tekintik..hacsak nem mar terroristaknak..
Fáskerti
2013. április 03. 06:40
Igaza van a szerzőnek, jobb helyeken nem tárgyalnak olyanokkal, akik nemzetpolitikai kockázatot jelentenek, hanem drónokkal lelövöldözik őket. Úgy sokkal tökösebb.
Next adósság
2013. április 03. 05:38
Azért az nagy szó, hogy a zsidó szak és betanított munkások nem panaszkodnak. 20 év óta egyetlen ilyen panaszt nem olvastam, valószínű ők jól élnek. Csak a nem piac képes zsidók sirámai vannak itt. 600.000 musszos vajon miért él rosszul (Galamusszos)? Igaz e Tábori Barak? Hümm!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!