Énértékelő

2013. március 03. 09:11

Az én szavam nem eladó. Csak ha rendesen fizetnek érte.

2013. március 03. 09:11
Bächer Iván
NOL

„Jó úton haladok. Igaz ugyan, hogy pénzem nincs, adósságaim tetemesek, meglehetősen kis példányszámban fogynak könyveim, a lapok pedig, amelyekben még publikálhatok, napi gondokkal küzdenek, de megőriztem függetlenségemet. Így van ez még akkor is, ha általában azt teszem, amit mondanak nekem, mire költsem a pénzemet és mennyit, hova menjek, kihez és mikor. De én teljesen a szabad akaratomból engedelmeskedem. Nem vagyok gyarmat! Az én szavam nem eladó. Csak ha rendesen fizetnek érte.

És tudom; ahogy mind több szegény magyar embernek jut mind nagyobb kenyér, mind több szegény, de tehetséges magyar fiatal részesül a mind színvonalasabb ingyenes magyar oktatás áldásaiban, aminthogy dús kalásszal ringanak már a felcsúti tökmagmezők, úgy szárnyal mind magasabbra művészetem.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 57 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
wandakutya
2013. március 03. 23:27
"Az én szavam nem eladó. Csak ha rendesen fizetnek érte." Azt hiszem, itt meg is állhatunk az olvasásban. A többi maszlag. :)))))
kjkj945
2013. március 03. 15:41
A hazudnol a sömmiért is fizet????
tárogató
2013. március 03. 15:39
B.Iván emlékkönyvébe: " Én vagyok én, te vagy te. Ki a seggfej, én vagy te ? "
Jakab Ferenc
2013. március 03. 15:29
Már a papája is nagyon nagy (zongora)müvész volt! Tipikus anekdot a 70-es évekböl. A Zeneakadémia müvész-szobájábának ajtaját meglepve nyitja ki az akkori rektor, neves hegedümüvészünk: 'Misikém, csak nem gyakorolsz? Á, csak a hibáimat rögzítem!' Neki még volt öniróniája/kritikája. Nem baj Iván. Szép neved van. És ez is valami.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!