Az ország elhagyása hazafias kötelesség!

2013. február 25. 10:39

Hazafiúi tett az ország elhagyása és eszünk-munkaerőnk eltávolítása a magyar társadalomból és gazdaságból.

2013. február 25. 10:39
Moin Moin
Progresszív Blog

„Az alábbiak arról szólnak, hogy miért kell elhagynunk most Magyarországot? Arról lesz szó, hogy miért kell mindazoknak elmenniük az országból, akik többet és mást akarnak, mint a »standard magyarok« és a különféle politikai elitek által felkínált »magyar standard«.

Mindazoknak most hazafias kötelességük az ország elhagyása, akik ezt megtehetik, mert van hozzá megfelelő képzettségük és tettrekészségük, hogy másutt újrakezdjék. Hazafias ez a kötelesség, hazafiúi tett az ország elhagyása és eszünk-munkaerőnk eltávolítása a magyar társadalomból és gazdaságból. Ha maradnánk, akkor teljesítményünk csak elnyújtaná az agóniát. Ha maradnánk, akkor erőforrásokat adnánk a nép illúzióinak és irreális elvárásainak további fennmaradásához-fenntarthatóságához. Ha maradnánk, akkor megnyúlhatna az az idő, amíg még az elit a maga hasznára működtetheti az országot, és amíg a nép zömének csak egyre kevesebb és kevesebb valós esélye-reménye lehet. Aki pedig gyorsítja az önző elit távozását és rövidíti népe szenvedését és segít a népnek megszabadulni a káros illúzióktól, az hazafi – ezért nevezhetjük bártan és megalapozottan hazafiúi tettnek, ha valaki lelép ma innen nyugatra!

Ne feledjük: akik elmennek, azok legtöbbje maradna, ha lenne értelme, ha ez egy értelmes ország lenne, ha azok vinnék itt a prímet, akikben ott a képesség és a szándék egy értelemmel vezetett és teljesítményalapú Magyarország megszervezésére és vezetésre és nem azok, akik előbb szép hazugságokkal elámítják a naiv néptömegeket, azután pedig jól megszedik magukat a kárukra. És akik ma elmentek, azok közül számosan vissza is fognak majd térni, ha megérett a helyzet egy »nyugatizált Magyarországra«, ha Magyarországon már olyan rossz lesz, hogy az emberek – a szavazók – nagyobb része már akár az értelem szavára is kész lesz hallgatni…”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 278 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Oszi bácsi
2013. február 25. 20:23
A feladat adott. Kényszersterilizáció. Felháborító, hogy ezt a fasza módszert nem mi alkalmazzuk először.
pikkpakk
2013. február 25. 18:44
napról napra több magyar megy külföldre... ez is csak a fidesz sikeres munkájának a gyümölcse... csakafidesz...
Mr.Falafel
2013. február 25. 17:57
A poszt írója arra képtelen, hogy megtanuljon helyesen írni, szabatosan fogalmazni magyarul.
Kristóf
2013. február 25. 17:19
Durván mellbe vágott most ez a cikk.Teljesen egyetértek vele.Ha meglesz a diplomám én sem maradok itt,csak akkor ha baloldali kormány lesz.Amíg viszont itt vagyok,hazafias kötelességből mindent megteszek,hogy ez a moslék rabló banda eltakarodjon innen.Abban viszont teljesen igaza van a cikk írójának,hogy nem szabad az adónkkal támogatni ezt a rohadt rendszert.Tehát összegezve két dolgot tehet ma egy hazafi,itthon marad és segíti a baloldalt vagy pedig elmegy innen.Orbán egy utolsó mocsok,a magyar történelem legszégyenletesebb korát éljük.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!