A két pofon politikája

2012. november 28. 05:58

Az MSZP elkezdett sárga csillagot kitűzni magára, némi gyurcsányista hozzájárulással. Ami első ránézésre még jó ötletnek is tűnhet, de nem, egyáltalán nem volt az.

2012. november 28. 05:58
Sztojcsev Iván
Sztojcsev Iván
Gulyásdemokrácia

„Gyöngyösi prosztó mocskolódására nem is érdemes sokáig vesztegetni a szót, kultúrember nyilván úgyis pontosan tudja, mi a normális vélemény erről. Sokkal érdekesebb az, hogy az MSZP elkezdett sárga csillagot kitűzni magára, némi gyurcsányista hozzájárulással. Ami első ránézésre még jó ötletnek is tűnhet azok szemében, akik nem szeretik, ha bárkit is megbélyegeznek a zsidósága miatt, másodikra viszont már annál rosszabb. Nem, egyáltalán nem volt jó ez a húzás.

Nem volt jó, mert azt üzeni: ó, a szegény áldozatok. Akiket bántanak. És akik védekezésképtelenek. Hát nem. Itt nem sajnáltatásra van szükség, hanem visszavágásra. Mondjuk arra a két pofonra - akár csak képletesen is -, amit az egyik miniszterelnök-jelölt beígért a szélsőjobbnak még a 2010-es választás előtt. Megmutatni nekik, hogy a normális oldalon, jobb, bal, mindegy, de erő van, és hogy a nácik nem vitapartnerek, pláne nem olyanok, akiktől félünk.

Mert nem kell félni, és nem kell belesüppedni a sajnálatba. Sajnáltuk az elnyomottakat eleget, láttuk, mi lett belőle. A nagy semmi, az. Lehet papolni az emberi jogokról és kifejezni a szolidaritást. De azt megtették jószándékú emberek már hetven éve ilyenkor is, és nem vezetett semmire. A XX. század egyik legérthetetlenebb jelensége, hogyan tűrhették el a zsidók és a velük szolidáris magyarok százezrei, hogy néhány hülyegyerek halomra gyilkolja őket.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 30 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Zokni
2012. november 28. 09:44
Kedves Szerző! A sárga csillag viselése egy olyan demokratikus ellenzéki politikai párt tagja részéről, melynek nincs hatalom a kezében, a lehető legnagyobb pofonnal felér. Ugyanis EGY (1 db) Jobbikos hülye (akinek a mondandója már előbb is elhangzott, meg utólag is megmagyarázza egy másik barom) miatt az illetőt, és a pártját lenácizni, lenyilasozni, a magyar és világtörténelmi előzmények ismeretében, elég kemény dolog. Persze CSAK azoknak a szemében, akik valóban ismerik a történelmet, s nem az Önében, aki a mondandója végére CSAK odaírja, hogy hogyan történhetett meg a múlt század "legérthetetlenebb jelensége, hogyan tűrhették el a zsidók és a velük szolidáris magyarok százezrei" a népirtást. Ezzel CSAK sikerült összevonni a némán TŰRŐ milliókat, a némán ELPUSZTULÓ százezrekkel. Gratulálok!
Soma
2012. november 28. 09:20
Most akkor mitől lenne hangos a világ, ha az MSZP a józan ész szerint működne? Nem különbek ők senkitől! Sőt!
durrbele
2012. november 28. 09:03
Cikk írójának annyiban igaza van hogy mára pont annyira sikerült megutáltatni magukat a zsidóknak hogy a birka tömeg szó nélkül nézné bevagonirozásukat.Ezen nem a népnek hanem a zsidóknak kellene elgondolkodniuk.
beflower
2012. november 28. 08:47
Nem veszitek észre, hogy az egész szarpofozás amit ezzel a témával fogtok még hetekig tölteni, csak a fontos,napi gondjaitokról vonja el a figyelmeteket,és az időtöket?A jobbiktől valami értelmes,pontosan kidolgozott javaslat kéne már! /ez igaz a kormánypártokra is/.Ezek a dolgok a jobbik részéről,csak az alul informált,saját sorsán javitani nem tudó szavazó bázisának szólnak.Fidesznek is jól jön az elbasszott Matolcsy féle "gazdaságpolitika"miatt.A baloldali senkiházikról,Böszmefélékről,Libások-ről nem is beszélve! Ébredjetek végre fel! Tisztelettel Bajorországból Beflower.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!