„Fieldszerző” hadművelet

2012. november 09. 07:25

Richard Field valamiféle küldetést teljesít. Talán nem is kell ragozni, hogy milyen üzenete van annak, ha „küldött emberek” tolják Orbán Viktor kihívójának szekerét.

2012. november 09. 07:25
Huth Gergely
Huth Gergely
Magyar Hírlap

„Köztudomású, hogy mivel az államtitoksértés súlyos börtönévekkel járhat, a politikusok, hivatalnokok és újságírók között kialakult egy sajátos zsargon. Nevezhetjük kódrendszernek is. Ha megengedik, dekódolom önöknek Gulyás Gergely szavait. Tehát e zsargon szerint ha valamely személyhez nemzetbiztonsági »vonatkozás« fűződik, vagy a feltűnése nemzetbiztonsági »kockázatot« jelent, az elsősorban azt jelentheti, hogy az illető nem a mi térfelünkön focizik. Valamiféle külső küldetést, megbízást teljesít, amire a magyar elhárításnak muszáj választ adnia. Még pikánsabb a helyzet, ha a nemzetbiztonsági kockázatot ne adj’ isten egy baráti ország titkos szervei jelentik, de hát láttunk mi már James Bond-filmet meg karón varjút.

Ne feledjük, Richard Field nemcsak az új baloldali tömörülés amerikai kampánypénzszerző akciójához ígért segítséget, hanem behúzott egy balhorgot Magyarország nemzetközi jó hírének, amikor Gyöngyöspatán közreműködött a helyi cigányok úgymond evakuálásában, majd beszállt a rasszista elnyomást enyhíteni hivatott, százmillió forintos, vöröskeresztes akcióba. (A Nemzetközi Vöröskereszt és a titkosszolgálatok ősi kapcsolata egy külön publicisztikát érdemelne.)

A patai hisztéria után parlamenti vizsgálóbizottság állt fel, amelynek elnöke, Kocsis Máté ugyancsak utalt a Field körüli kockázatokra. A kormánypárti többséggel elfogadott bizottsági jelentésbe bele is fogalmazták, hogy a »humanitárius tevékenység csak megtévesztés volt. Richard Field tevékenysége Magyarország és a kormány hazai és nemzetközi közvélemény előtti lejáratását célozta«. És itt még halkan tennénk hozzá, hogy egyes hírek szerint Field rokona lehet Noel Fieldnek, a hetvenes években Magyarországon elhunyt amerikai értelmiséginek, a szovjetek kalandos sorsú szuperkémjének.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 109 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tarackos
2012. november 09. 10:21
Vazze Gergő, nem mondom, hogy elérted a mélypontot mert mindig meg tud lepni a narancsos mélység. Te most azt magyarázod, hogy egy nyilvánosan -vagyis nem titkolt, ismert(!)- felvállalt támogatás nemzetbiztonsági kockázat. Bakker, ez már a szocializmus mélysége. Amúgy ezen az alapon pl. ha idejön egy néppárti politikus a főméltóságos elsőtitkár elvtárs úr mellett agitálni az pontosan uaz! Naggyon beszartatok a libástól...
gary_cooper
2012. november 09. 10:10
Ennek az amerikai üzletembernek szerintem nincsen joga beleavatkozni a magyar belpolitikába. Nagyon helyes, ha nemzetbiztonsági tényezöként kezelik, és nem hagyják, hogy ármánykodó tevékenységét itt folytassa. Menjen haza, és tegye a hazájában azt, amit megengednek neki. Más országban ilyenekért már kiutasították volna...
Claypool
2012. november 09. 09:38
Politikai bérgyilkos...
Sándor
2012. november 09. 09:14
Richard Field valamiféle küldetést teljesít???? Talán nem is kell ragozni, hogy milyen üzenete van annak, ha „küldött emberek” tolják a kihívó szekerét!! újra Magyarország, a magyarság ellen..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!