Gyilkosság, engedéllyel

2012. szeptember 26. 15:54

Verók betegségében és gyorsan bekövetkező halálában szerepet játszott mindaz, ami vele az elmúlt években történt. Másként: az, amit vele az elmúlt években műveltek.

2012. szeptember 26. 15:54
Németh Péter
Németh Péter
Népszava

A kollektív bűnösség megfogalmazásától az egyre szaporodó »bűnesetekig«. Verók látszólag kiegyensúlyozottan, jól viselte a támadásokat, hitt az igazságszolgáltatásban, vagy hogy pontosan fogalmazzak, hitt a bíróságban. Tudta, hogy ártatlan és bízott benne, hogy a tárgyalóteremben, legalább ott, be is tudja ezt bizonyítani. Mert abban már nem hitt, nem hihetett, hogy az ügyészek, vagy a rendőrök elfogulatlanok lesznek vele. Abban még kevésbé, hogy a politikusok, a társai - még ha más pártokban is - kíméletesek lesznek vele. Üldözték a vádjaikkal, a politikai haszonszerzés reményében. 

És lám eredménnyel, íme a haszon: Verók István meghalt. A hivatalos iratok arról fognak szólni, hogy betegség következtében. És ez így is van. Csak én nevezem engedéllyel elkövetett gyilkosságnak. Egyszer egyébként ki fog derülni, hol adják ki az ilyen engedélyeket...

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 109 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jason Bourne
2012. szeptember 27. 10:06
Megölte a lelkiismeret furdalás. Van ilyen. Még a Mennybe is kerülhet, ha tényleg megbánta.
Kandeláber
2012. szeptember 27. 06:35
Menj el a Siratófalhoz, Peti, ott pityeregj!
Peter8811
2012. szeptember 27. 06:11
Péter a szemkilövésbe is belelehet betegedni, teljes letargiában van a bal oldal. Igaz emelkedett a DK népszerűsége, de talán ennyien akarnak a Veróki utra lépni. Hajrá DK szinpatikusok!
Peter8811
2012. szeptember 27. 05:57
62 éves volt, hozta a Bokros nyugdíjreformba megállapított magyar átlagéletkor. Ráadásul izgalmas szép életet élt. Hajrá MSZP!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!