Kedves Elnök Úr!

2012. március 30. 10:00

Ha lemond, valami nagyon fontosat ad a magyar társadalomnak. Ha marad, ön is egy lesz a politikai élősködők közül, akik személyesen is felelősek azért, hogy a magyar demokrácia erkölcsi válságban van.

2012. március 30. 10:00
Kaufer Virág
Facebook
„Kedves Elnök Úr!
 
Ma Ön nagy döntés előtt áll: számot vet-e végleg a múlttal és vállalja a felelősséget korábbi ballépéseiért vagy pedig félve megbújik a rohadó rendszer védelmében és tovább folytatja a hatalommal való visszaélés, és a macsópolitizálás hagyományát.
 
A magyar emberekben az a kép él a politikusokról, hogy hazug és képmutató emberek. A magyar politikus sokak számára egyenlő a gerinctelen, haszonleső fehérgalléros bűnözővel. Olyan ember, aki elszakadt a valóságtól, aki azt gondolja, hogy rá más szabályok vonatkoznak mint az egyszerű emberekre. Olyan, aki nem kétkezi munkából él, hanem a valóság tetszés szerinti magyarázásából. Akinek a felelősségvállalás nem, csak az előjogok birtoklása fekszik.
 
Rossz ezzel szembesülni, hiszen van olyan politikus – talán önmagát is ilyennek tartja – aki kemény munkával és alázattal igyekszik szolgálni a népet. De a látszat ellenére a politikus nagysága ma sem azon méretik meg, hogy hány fotó jelenik meg róla és hány fontos emberrel ráz kezet. Változatlanul azon, hogy válsághelyzetekben képes-e felismerni a közjogi és közéleti szerepből adódó felelősségét, és ha a helyzet úgy kívánja, ezért áldozatot is képes vállalni.
 
Kedves Elnök úr, nincs olyan ember, aki pótolhatatlan, de az Ön pozíciójának hitelessége és feddhetetlensége, ha elveszik, az bizony pótolhatatlan. Ön most abban a megtisztelő helyzetben van, hogy bebizonyíthatja: tényleg hisz a köztársasági elnök feddhetetlenségében és példamutató szerepében, és ha kell ezért képes áldozatokat is hozni. Kezében van a kulcs, hogy visszaadja az embereknek a hitet saját vezetőikben. Megmutathatja a magyar politikusoknak, hogy válsághelyzetekben meghozott felelős döntésekkel, áldozatvállalással visszaszerezhetik hitelüket és az emberek bizalmát.
 
Ha lemond, valami nagyon fontosat ad a magyar társadalomnak. Ha marad, ön is egy lesz a a politikai élősködők közül, akik személyesen is felelősek azért, hogy a magyar demokrácia erkölcsi válságban van.
 
 
Bízva értékitéletében, tisztelettel:
 
 
 
Kaufer Virág
volt országgyűlési képviselő”
az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 112 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
JackHárpi
2012. március 30. 20:42
Már 16:00 előtt megírtam! "NEM MOND LE! Emelkedik a benzin ára! NEM MOND LE!" Tankoljatok fel mert emelkedik a benzin ára! Drága takonygerincű földbe taposott csúszó-mászó nemzetem! Szembe köptek megint mindannyiunkat, még azokat a barmokat is akik kiállnak még mindig az elnök "úr" mellett azt is! ...mert megérdemled! Magyarország, szívem csücske, drága hazám Én így (is )szeretlek!
várúr
2012. március 30. 16:39
Kedves Kaufer kisasszony. Ha tovább kötöget, "valami nagyon fontosat ad a társadalomnak". Pulóvert.
Feyszáll
2012. március 30. 15:54
Nyilt levelet csak elmebeteget - Baló felesége pl. - irnak.
Réka
2012. március 30. 15:38
A tolvaj gyurcsány megint kinyitotta a pofáját. ö mer erkölcsről beszélni? Menedékjogot kérek Canadától!!!!!!!!!!!!! Nagyon gyorsan kell a volt komcsikat megbüntetni. Kérjen föl minket a Fidesz, ha ők nem győzik, társadalmi munkába segítünk tisztába tenni az országot. Legyen már végre tisztesség ebben az országban. Nézzük meg azt is ki az aki elbírálta azt a dolgozatot? Azt kell megbüntetni!!!!!!! Minden diák egy kicsit puskázik, de aki ott áll nem veszi észre azért az is hibás. Az összes dolgozatot ujra kell bírálni, mert mindenki igy csinálta. Ne mondjon le! Legyen feltétele, hogy más is bűnös, igaz nem bukott le.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!