Úriember nem éget zászlót

2012. január 26. 15:52

Továbbra sem látom alternatívának az Európai Unióból való kilépést. Interjú.

2012. január 26. 15:52
Varga Miklós
atv.hu

Akkor mit szólt a zászlóégetéshez?

Ezzel nem értettem egyet, mert úriember nem éget zászlót, sem unióst, sem másmilyent. Mindig igyekeztem betartani a törvényességet, ezért sem a zászlóégetést nem nézem jó szemmel, sem azt, amikor képviselők odaláncolják magukat a parlament bejáratához.

Tudta, hogy a zászlóégetés szerepelni fog a programban? 

Nem tudtam, abszolút meglepetésként ért. Erről szó sem volt előtte.

És szóvá tette a jobbikosoknak, hogy fiúk, ez azért erős volt? 

Nem tettem szóvá, mert ez a rendezvény nem rólam szólt. Én csak a magam módján megpróbáltam felemelni a szavamat az Európai Unió nyomulása ellen. 

Nem lehet, hogy rossz tüntetésre ment el? A kilépéssel sem ért egyet, a zászlóégetéstől is elhatárolódik...

Ez elképzelhető, önnek igaza van. De ez volt az első olyan rendezvény, ami ezzel az uniós össztűzzel szemben megpróbálta felvenni a harcot. Nekem mindegy lett volna, hogy melyik párt hív oda, felőlem lehetett volna az LMP is, a lényeg, hogy az EU nyomulása ellen tiltakozzon. Tudom, hogy az embernek meg kell néznie, hogy mihez adja a nevét, ezért még egyszer hangsúlyozom: nem mindennel értek egyet, ami ott történt, vagy elhangzott – de hát ezt nevezik pluralizmusnak.”
az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 97 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Iwanhoe
2012. január 27. 11:33
@Jack Harpi "Úr"! Tudom ti szívesen látnátok Hitlert csak arra nem gondoltok hogy ti is ugyan úgy gázkamrába végeznétek.A másik, a haza szeretet szerinted az szereti a hazáját aki tör,zúz gyújtogat gyilkol.Sajnos a jobbikról és hozzá közeli szélsőjobb gyülekezetről/gárda ,hatvannégy ,betyár, nemzeti/csak ezt tapasztalta az ember... "Mária országa" hol van itt kereszténység.amikor az emberek egymást gyilkolják,ebben a jobbiknak is része van ,a harag és gyűlölet szítással.
Krupp Skya
2012. január 27. 10:01
Eu-nak kellett volna hozni egy törvényt, hogy mit lehet csinálni az Eu zászlóval 1.) 22.000 milliárdos euproletáros internacionálista hiány esetén, simogatni. 2.) 44.000 milliárdos euproletáros internacionálista hiány esetén hideg füstre tenni.(18C fok) 3.) 66.000 milliárdos euproletáros internacionálista hiány esetén füsthőmérsékletet 20 C fokra emelni. 4.) 88.000 milliárdos euproletáros internacionálista hiány esetén füsthőmérsékletet 22 C fokra emelni. 5.)100.000 milliárdos euproletáros internacionálista hiány esetén füsthőmérsékletet 24 C fokra emelni. Közben hütteni a zászlót, nehogy belobbanjon.
sky.net
2012. január 27. 09:04
szerencsétlen hülye , az eus kilépés zászlóégetés az egy politikai vélemény megfogalmazása az eu ról zászlót azért égetnek hogy lássák ezek rohadt aljas elqúrók az ep ben , hogy nem vagyunk elégedettek azzal ahogy az eu működik
tarackos
2012. január 27. 08:39
"Ezzel nem értettem egyet, mert úriember nem éget zászlót, sem unióst, sem másmilyent." Miki, értsem úgy, leparasztoztad a jobbikosokat?...;)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!