Békemenet? Nem. Tiltakozás? Igen

2012. január 20. 15:02

Én a transzatlanti balos Internacionálé tébolydája ellen akarok tiltakozni, illetve hazai leányvállalataik ellen.

2012. január 20. 15:02
Máthé Áron
Máthé Áron
Konzervatórium

„Én a transzatlanti balos Internacionálé tébolydája ellen akarok tiltakozni, illetve hazai leányvállalataik ellen. Az ellen akarok tiltakozni, hogy a nemzetközi sajtó állandóan identitászavaros honfitársaim rémképeit idézze a magyarság genetikai és a nemzetkarakteri problémáiról.
 
Tiltakozni akarok az ellen, hogy az amerikai nagykövetség állandóan nevetséges kioktatásban részesítse az országot, miközben az elvárások mellett még ajánlattéttel sincs. Az is kissé a tiltakozásra ingerel, hogy a külföldi sajtó olyan hülyeségeket ír az országról, hogy leállt a tömegközlekedés meg hogy a kormány be fogja fagyasztani a számlákat. Tiltakozni akarok az Európai Bizottság meg a Parlament baloldalának hisztériája ellen. Daniel Cohn-Bendit pökhendi kijelentései ellen, amely az európai „újságírókat” felsőbbrendű lényként emeli a tények fölé. Egy kicsit tiltakozni akarok az olyan levitézlett figurák ellen is, mint Bokros Lajos.
 
Legfőképpen pedig az ellen akarok tiltakozni, hogy az EU-ban másodosztályú országként és másodosztályú polgárként kezeljenek minket. Elegem van a nyugati arroganciából, amivel olyan országok sajtója oktatja a hazámat, ahol a köztársasági elnök üzenetrögzítőre mondja fenyegetéseit, vagy ahol kajajegyekért reklamál az elnök. Ez nem az én Európám.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 104 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Korhely
2012. január 21. 14:17
Áron fiam! Identitászavarban vagy, amikor azt írod: "Legfőképpen pedig az ellen akarok tiltakozni, hogy az EU-ban másodosztályú országként és másodosztályú polgárként kezeljenek minket." Hát ezt a marhaságot meg ki mondta neked? Tévedsz! Nem "minket", nem az "országot", még csak nem is "polgárait". Hol olvastad ezt a hülyeséget. Európa kritikusan személi őket, Orbánékat. Nem az országot, hanem annak kormányát, és nem Magyarország polgárait, hanem az Orbán-rendszer kiagyalóit és működtetőit. Én manapság is gyakran járom Európát és soha nem tapasztaltam, hogy bárki másodosztályú európainak nevezett vagy tekintett volna. De azt igazolni tudom, hogy Orbánt lehülyézték. És én nem vettem magamra. A te okfejtésed szerint minden beloruszt Juscsenkóval és minden olaszt Berlsuconival azonosítanak. Egy frászt. Ahogy senki nem gondolta, hogy Kádár Magyarországban mindenki kádárista. Ahogy Orbán Magyarországában is csak a kisebbség Orbánista. De mit szóltál volna ahhoz, hogy a Gyurcsánykormány idején meg azt mondták volna, hogy Magyarországon mindenki gyurcsányista. Te lettél volna az első, aki ez ellen tiltakozik. Úgyhogy arra kérlek, ne általánosíts. Én európainak tartom maga, sok évet éltem ott és tökéletesen tisztában vagyok azzal, miért utálják Orbánt. Azért, amiért én is utálom. Európai polgárként.
kalasnyikov
2012. január 21. 12:48
mi ma békében menetelünk, ellenségeink, a nemzet potyautasai, a törvény negligálói viszont egymást basszák. Van ennél szebb jelen????? Olvassátok http://harunalrasid.nolblog.hu/archives/2012/01/21/Van_itt_egy_dolog/
korona
2012. január 21. 10:11
Tisztelt Máthé Áron! Helyettem szóltál írásodban! NAGYSZERŰ ÍRÁS! Örömmel olvastam! Köszönöm!
wartog
2012. január 21. 08:45
Ma is tegnap is az ATV, a Nol, a Népszava, ekézi a Magyarokat.Valami nagyon nem tetszik nekik.Pedig vannak ilyen hírek is.: http://privatbankar.hu/makro/visszajara-sulhet-el-magyarorszag-megalazasa-243930
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!