Svájc
18:002024. június 29.
Olaszország
Németország
21:002024. június 29.
Dánia

B-terv

2011. december 05. 20:24

Elképesztő hadjárat indult, a sajtó szó szerint nyomozott utánam. Interjú.

2011. december 05. 20:24
Erdélyi Mónika
Life.hu

„Értetted, hogy miért cincáltak szét? Hosszú évekig talán senki nem volt annyit képernyőn, mint te.

Elképesztő hadjárat indult, a sajtó szó szerint nyomozott utánam, mivel nem nyilatkoztam. Kilenc évig szinte egyetlen rossz dolog sem jelent meg rólam a lapokban, mert soha nem tettem olyasmit, amibe bele lehetett volna kötni, aztán egy év alatt mindent a nyakamba zúdítottak. Ez volt talán az ő bosszújuk. Mivel okot nem adtam a negatív kritikára akkor sem, nagyrészt csak valótlanságokkal tudtak támadni. Aztán ne felejtsük el a kárörömet sem, hiszen egy tízéves sikersorozatnak lett vége. Először értetlenül álltam a cikkek előtt. Olyan jellegű vitám nem volt soha senkivel, ami akadályozta volna a közös munkát vagy egy műsor felvételét. Nem értettem, ki indíthatta el ezt a lavinát.

Az RTL-ben sok jó dolog mellett azt is mondták rólad, hogy többször voltál ideges, előfordult, hogy türelmetlen voltál.

Biztos, hogy volt ilyen. Most őszintén: én álltam az aréna közepén, a felelősség az enyém volt. Akiknek az volt a dolguk, hogy a kezem alá dolgozzanak, és ezt nem tették kellő alapossággal, biztos, hogy előfordult, hogy szóvá tettem. Ha tőlem tökéletes munkát várnak el, akkor én is azt várom el azoktól, akiknek az a dolguk, hogy engem segítsenek. Amikor nem megfelelő információt kaptam, és előfordult, hogy emiatt konkrétan kinevettettem magam a közönséggel vagy az alannyal, persze, hogy nem köszöntem meg utána. Azért ez feszített munkatempó volt reggeltől estig. Három műsort kellett felvenni egy nap alatt. Nem volt idő az üresjáratokra, de azért ne csak erről essen szó, mert ebből volt kevesebb. Nagyon szerettem a stábot, és jó volt velük dolgozni. Sok kellemes forgatási napot éltünk meg együtt, de sosem kevertem a mókát a munkával.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 37 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
El Topo
2011. december 06. 08:45
Szegény Mucha Lucha hogy örülne.
tevevanegypupu
2011. december 06. 07:40
Ha ez olyasmi volt mint ami kulfoldon is van, hogy ket szerencsetlen marhat odahivnak a kamera ele es ott maganeletuket kiteregetve veszekednek, akkor ezt az izet el sem lett volna szabad inditani, ez az emberi meltosag meggyalazasa. Es aki ennek a vezeteset elvallalja es ebbol el, az egy senki, lelek nelkuli, ostoba, szamito, gonosz tyuk.
frankót mondok
2011. december 06. 01:16
"Elképesztő hadjárat indult ellenem" Maunika, itt egyedül te folytattál hadjáratot. A polgári mentalitás, a kultúra és a jóízlés ellen!
Muttimi
2011. december 05. 21:25
Előbb Fridi, aztán a Maúnika... Elkényeztet bennünket a Mandiner....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!