Meghívhatna egy sörre minden ismerősöm, aki előtörlesztett

2011. október 18. 08:39

Itt az alkalom, egyéni döntés, morális, tessék merni nem előtörleszteni.

2011. október 18. 08:39
Uj Péter
Klassz Véres Cvikli

„Bár én kifejtettem nekik, az ismerőseimnek ti., hogy hát mindig mindenki panaszkodik nyakizomból, hogy mekkora egy közlegelő-katasztrófa az ország, hogy a rá nem szoruló rétegeket támogatják, vagy éppen az érdemteleneket, hogy kijátsszák egymás ellen az ilyen-olyan társ. csoportokat, hogy mindeki fosztogatja a közöst, ahol éri, hogy mekkora Abszurdisztán vagyunk mi így együtt, szóval akkor most tessék, itt az alkalom, egyéni döntés, morális, tessék merni nem előtörleszteni. (Én nem veszem föl a családi pótlékot a nagyobbik gyerek után, mert úgy gondolom, hogy nevetséges és erkölcstelen ilyen juttatást adni alanyi jogon. A kisebbik után a feleségem fölveszi, mert hülyének tart egyrészt, másrészt minimálbéres részmunkaidős.) Ez az előtörleszkedés is mélyen erkölcstelen, ostoba, féreg dolog, ebben nagyjából nemzeti konszenzus van.  Ha megfeszíteném minden izémet, talán képes lennék valahogy előteremteni a lóvét, de nem akarok megfeszülni egyrészt, másrészt tényleg hányingerem van az egésztől, a bankellenes ostoba gecizéstől, a surmó-svindler Pataki Attillás zokogástól, a gátlástalanságot és a sunyiságot leplező álmoráltól, én ezekkel nem akarok egy brancsba tartozni.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 19 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
egykettő
2011. október 18. 12:38
A sok idióta, aki ki nem állhatja Uj Pétert (nem ezért idióta), minek olvassa?? Ez utóbbiért vagy idióta. De főleg azért, mert a fidesz szabadságharcos logika már annyira lesikálta az agyadat, hogy már fel se fogod, miről ír ez az ember. Biztos nincs 100%-ban igaza, de minimum elgondolkodtató. Ha ez nem megy, olvasgassál Szíjjártó összest.
OmegaMale
2011. október 18. 10:59
"de nem akarok megfeszülni egyrészt," Lenne/lett volna a fajtádból pár millióval kevesebb, minden másképp lehetne.
Samott
2011. október 18. 10:54
Aztan ez miert maradt ki? : "...faszán rekordba ment a részletem, jó 15 százalékot növekedve két hónap alatt, hála a pazar gazdaságpolitika következtében alakuló euróárfolyamnak" Eleg fontos reszlet, nem? Nem "csak ugy" morgolodik, meg moralizal, hanem konkretan azon haborog, hogy szopatjak.
Fakutya ezredes
2011. október 18. 10:37
Mindenkinek a vendege vagyok, mi, Petike?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!