Hogy mi közöm nekem a Bombahírhez? Semmi!

2011. szeptember 13. 11:30

A Bombahír jelenleg olyasmi, mint egy, a világűrben irányítás nélkül sodródó űrhajó, amelyben lelkes rézuszmajmok nyomkodják a gombokat.

2011. szeptember 13. 11:30
Tomcat
Bombahír

„A vége az lett, hogy a három-négy alapító tag, akik alapvetően újságírással szerettünk volna foglalkozni, egyre inkább egy kisegítő iskola gyógypedagógusaiként funkcionáltunk, töviről hegyire kénytelenek voltunk átolvasni és korrektúrázni minden egyes megjelent cikket, illetve ezredszer is szájbarágni a rézuszmajmoknak az egyébként írásban kiosztott szerkesztési, stilisztikai alapelveket, valamint hogy a golyó LY, a bója viszont J. Borzalmas mennyiségű pluszmunkát végeztünk, de hiába.

Ilyen körülmények között minőségi munkát végezni nem lehet. Többször javasoltam, hogy alakítsuk át a Bombahírt hírbloggá, amelyen csak napi 4-5 cikk jelenik meg, de az színvonalas, és rúgjuk ki az analfabétákat, de ez nem talált meghallgatásra. Egy darabig még csinálgattam a videórovatot, de most már arra sincs pénz, mert lehet ugyan szarból várat építeni, de sokba kerül a fenntartása. A befektetők pénze elfogyott, a beígért hirdetésszervező csapat sosem állt soha a helyzet magaslatán, és a Bombahír jelenleg olyasmi, mint egy alapvetően működőképes, de a világűrben irányítás nélkül sodródó űrhajó, amelyben lelkes rézuszmajmok nyomkodják a szép, színes gombokat. Ezek már az értelmesebb majmok, akik megértették az összefüggést a banán megvonása és a tiltott cselekmények között, a többi éhen halt. Sem Blogin, sem én, sem más régi bombagyárosok nem tagjai igazán már a stábnak, bár az írási jogunk még megvan, és az a csodálatos demokratikus elv is él még, amely szerint a Bombahír tiszteletben tartja a véleményszabadságot. Ezért írhattam meg ide, hogy miért nem írok már ide. Nagyon sajnálom ezt a remek kezdeményezést, és fáj, hogy ez lett belőle. S még jobban fáj, hogy másfél év alatt még pénzért sem lehetett tíz értelmes embert találni, akikkel sikert érhettünk volna el.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 76 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
gabucino
2011. szeptember 14. 06:29
> Valamint már akkor is e-mail-eztem, amikor a Google még nem is létezett. Huh!.. és ez a mondat ma már "nagyotmondásnak" számít? Tadamm, új időszámítás a mai ifjak számára: "Google előtt" \o/ Én meg már akkor e-maileztem amikor még internet accessem se volt. És? Ó és publikus szervert is üzemeltettem internet _nélkül_. Lehet felhorkanni. Jó kis lamerkompó, szeretem az ilyeneket gyűjteni (http://hupmeme.gabucino.be): > 1985-bem már IBM CPU-s gépem volt, s egy HP laserjet III printerem A jó öreg Kacsamesékből veszed a kliséked? "Lézerjet és ééropláááán" o/ Sajnos az a tévénéző korosztály még nem volt érett az "ájbíemre", urambocsá "komodorra". > Különféle hálózatok voltak, főleg tudományos célokra a 80-as években. Ez a mondat pont olyan semmitmondó mint a többi, nem IT-hez kapcsolódó amiket eddig idebocsájtottál, kedves Laikus úr
csigafattyu
2011. szeptember 14. 01:18
kilencvenes = nyolcvanas, elnézést, késő van.
csigafattyu
2011. szeptember 14. 01:17
Az IBM nem gyárt CPU-t, legalább az alapfogalmakkal legyél tisztában. A HP Laserjetet a kilencvenes években kezdték gyártani, a III-as 1990-ben jelent meg a Wikipedia szerint, és 2395 dollár volt az ára, szóval elég jól vetted, ha neked már 1985-ben 1600-ért odaadták.
kérdés
2011. szeptember 14. 01:06
Nemhiába. Jópolgár.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!