Kertész Ákosnak!

2011. szeptember 17. 16:32

Szerinte a baloldalon nem is magyarok állnak? A baloldal a pesti zsidóság, a jobb meg mindenki más? Nem ér-tem!

2011. szeptember 17. 16:32
Sasvári Szilveszter
Kanyar

„A Kossuth-díjas írót semmi más nem érdekli Magyarországról ugye, csak a baloldal. A baloldal, melyben még-még lát reményt, az egyetlen, ami ugye az elmúlt 60 évben letett annyit itthon az asztalra, hogy alkalmasnak tekintsük az ország vezetésére. A jobboldalról szó sincs: csak a kópé, sokszor bizony-bizony hibázó balról, meg a hitvány magyarokról. Most akkor én azt kérdezem, hogy szerinte a baloldalon nem is magyarok állnak? A baloldal a pesti zsidóság, a jobb meg mindenki más? Nem ér-tem!(...)

Lehet személyeskedni? Én nem érzem magam bűnösnek a Holokausztért. Csöppet sem. Eleve nemigen hiszek a kollektív lelkiismeretben, de hogy pont nekünk kelljen magyaroknak megpukkadni a szégyenben, az nonszensz! Nem voltam olyan király töriből, de nem az volt, hogy itt egy rothadt tábor nem volt Magyarországon? Hogy a Horthy addig védte a pesti zsidókat, amíg bírta? Hogy a falvakban úgy rejtegették a kertekben és a fészerben a zsidó orvosokat meg boltosokat ahogy tudták? De! Hogy mi nem kértünk bocsánatot, az azért van rendben, mert ez nem a mi bűnünk! Én személyesen érezném magamat sértettnek, ha valaki fent a nép, vagyis az én nevemben is bocsánatot kérne a Holokausztért. Mert én annak nem voltam a részese, engem ne mocskoljanak be bocsánatkéregetésekkel!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 107 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Réka
2011. szeptember 18. 19:36
A zsidókat, én csak mint fasisztákat tudom elképzelni. Nézzétek meg mit művelnek a P A L E S Z T Í N O K-kal. Elterelésnek használják magát a szót, pedig mindenki látja, hogy ők viselkednek úgy. Figyeljétek meg a Palesztin állam elismerését, tárgyalásra akarják rábízni. Bocsi, de 60 év után is még tárgyalni akarnak? Én tudom a szavazat végeredményét!!!!!!!!!!! Elmondjam nektek is, vagy ti is tudjátok?
klum
2011. szeptember 18. 16:13
hülye ez a gyerek, aki itt a fenti szösszenetet írta. amit horthyról ír, még csak-csak igaz (kis részben igaz), de a bújtatások kitalációk... sajnálom. jobb lett volna, ha több lett volna belőle. de nem volt..
Akitlosz
2011. szeptember 18. 16:12
"Most akkor én azt kérdezem, hogy szerinte a baloldalon nem is magyarok állnak?" Legfeljebb olyan magyarok akik fontosabbnak tartják az internacionalista munkásmozgalmat a nemzetüknél. A jobb oldal jó része is ilyen, ők meg a szintén nemzetközi kereszténységet tartják fontosabbnak a nemzetüknél. "A baloldal a pesti zsidóság, a jobb meg mindenki más?" Csaknem. Még vannak páran, akik nem tudják, hogy a baloldal a pesti zsidóság. "Nem voltam olyan király töriből, de nem az volt, hogy itt egy rothadt tábor nem volt Magyarországon?" De. "Hogy a Horthy addig védte a pesti zsidókat, amíg bírta?" Nem. Horthynak már nem volt hatalma. A zsidókat Heinrich Himmler utasítására Kurt Becher védte meg a "Vért aranyért" program keretében. Ezért kettő vonatnyi zsidót Svájcba küldtek - egyet Kolozsvárról, egyet Budapestről - valamint további 20 000-30 000-t Ausztriába védővonal erődítési munkáltatokra. Ők voltak a "jegelt zsidók". Horthynak semmi köze a megmenekülésükhöz. "Hogy a falvakban úgy rejtegették a kertekben és a fészerben a zsidó orvosokat meg boltosokat ahogy tudták?" Biztos előfordult ilyen is.
de karatna
2011. szeptember 18. 13:50
Ime! A judeo-kereszténység képmutatása: http://i.imgur.com/iX6GP.jpg
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!