MTK

2011. július 01. 07:27

Az MTK-t az a polgári zsidóság alapította, amely polgári zsidóság 1848-ban még önálló zászlóaljat verbuvált, és harcolt a magyar szabadságért.

2011. július 01. 07:27
Bayer Zsolt
Bayer Zsolt
Magyar Hírlap

„A minap a parlamentben szólásra emelkedett Lenhardt Balázs jobbikos képviselő, és a következő mondatok szöktek ki fogai kerítése mögül:

»Ne legyünk azonban szűkkeblűek, volt oka a magyar futballszerető társadalomnak egyéb szinten is az örömre. Kiesett ugyanis az NB I.-ből az MTK csapata. S meg kell mondjam, hogy ez klubhovatartozástól függetlenül a magyar futballszurkolókban osztatlan örömet váltott ki, mert Lipótváros büszkesége, amely a hazai mezőnyben egyébként egy idegen testet képez, sosem volt az átlagszurkoló kedvence.«

Hát akkor, nézzük.

Tágan értelmezett szociológiai tény, hogy az MTK volt »a« zsidó csapat, míg az FTC »a« sváb csapat. Azonban nem árt kicsit árnyalni ezt a képet. Ugyanis például az 1888. november 16-án megalakult MTK alapító atyái között ott találjuk többek között Szekrényessy Kálmánt, a magyar úszósport doyenjét. Róla azt érdemes tudni, hogy 1846. július 20-án Pesten született, előkelő nemesi családban. Édesapja ügyvéd, aki jelen volt Rózsa Sándor perénél, gróf Széchenyi István belső munkatársa és bizalmas barátja. Mindezeken túl nagyszerű sportember volt, átúszta többek között a La Manche csatornát, és többször a Balatont. Ma szobra áll Balatonfüreden, a Tagore sétányon. Szekrényessy tehát semmiképpen sem fér bele Lenhardt Balázs faék bonyolultságú világképébe. De hogy még jobban összezavarjuk szegény hülye Lenhardt Balázst, vessünk néhány pillantást az aranycsapatra. Ott ugyanis három és fél MTK-s is játszott! Név szerint Hidegkuti, Zakariás, Lantos és – igaz, az angolok elleni legendás meccsen csak a cserepadon ülő – Sándor Csikar. Azt pedig már csak színtiszta gonoszságból említem, hogy Hidegkuti apja Vitéz volt, s fia is Vitéz Hidegkutiként szerepelt a háború előtti összeállításban.

Na, hát így vágott hármat az angoloknak a Vitéz Idegen Test.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 181 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Bánegressy
2011. július 01. 23:15
Szoktam néha a chess.com-on feladványokat megoldani, de a sakkot meg sajna én unom. Egy picit. Meg az olyan magányos dili, még ha ketten is csinálják. Na cső, néha majd még benézek, de ez a diliház egyre szarabb állapotban van.
Bánegressy
2011. július 01. 18:28
Ez az DelKaratna! Kard ki kard!!!!! Adjál a sok takonygerincű idegenszívűnek. Mondjuk taktikailag én azt javasolnám, hogy egy csellel foglald el a BÁH-ot és suttyomba' telepítsed be az összes ázsiai menekültet aki etnogenetikai szempontból megfelel a kritériumoknak: baskírokat, ujgurokat, üzbégeket, kaukázusiakat, karacsájokat...mittomén, vogul-osztyákokat, sőt! afgánokat!!! Azok is! stb. Azzal ne törődjél, hogy picit meg van kurtítva a fijjug előbőrje - hát istenem nem lehet minden tök-ööö-életes. Ja meg azzal se, hogy mohamedánok. Oszt fogjatok hozzá az itteni nemidevalósiak elűzéséhez. Ez egy nagyon korszerű gondolat. Korszerűbb, mint a kötelező közmun...izé, munkaszolgálat :P:P:P
de karatna
2011. július 01. 16:32
Elegem van az idegenszívű magyarországi németekből, akiknek egykori felmenőik megölték családom számos tagját. Elegem van a takonylelkületű Habsburgokból. Felmenőimet földönfutóvá tevő senkiházi judeo-bolsevik galiciáner söpredékből. Magyarokat akarok látni! Jogom van a saját fajtámhoz a politikai életben jogom van őket látni és nem másokat a plakátokon, a médiában, mindenhol ami magyar! Magyarokat akarok mindenhol, mindenhova vagy azok történelmi vérrokonait. kunokat besenyőket, úzokat, bolgárokat, ural-altáji testvéreinket, akik velünk egy gyökerűek. De senki mást, senkit. Akinek itt nem tetszik az takarodjon vissza oda abba a kultúrkörbe, ahova eredendően tartozik és ne itt keverje a szart a magyarok nevében, a magyarok helyett és a magyarok ellenében!
radical
2011. július 01. 15:38
Te vagy a szegény hülye te fideszes bértollnok. Annyira szánalmas vagy zsoti te gusztustalan Jobbik fobiás fasz! Vissza fog még ütni a fideszre a Jobbik lejáratása. Zsotika inkább a főnöködet kérd már számon hogy mi van az ElSZÁMOLTATÁSSAL!Meg a két hét renddel! De ahoz már senkiházi fideszes csicska vagy hogy le merj írni kritikát is a pártodról és a vezérről mert félsz hogy ki....nak mint macskát ....!Azt már régen tudom volt fideszes barátomtól hogy még alapszervezeti szinten sem tűrnek kritikát a nagy vezérről mert akkor repült is azonnal.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!