A rendszer stabil, Kína a barátunk

2011. július 07. 16:06

Idejön egy kínai miniszterelnök, és keresztcsontig benyalunk neki, hátha lök valami lét.

2011. július 07. 16:06
Para-Kovács Imre
Para-Kovács Imre
Hírszerző

Kedves édesanyját igen nagyra tartom.

Idejön egy kínai miniszterelnök, és keresztcsontig benyalunk neki, hátha lök valami lét. Oké, teljesen rendben van, ez a politikus dolga, hogy olyan ánuszokban vizitáljon, ahonnan pénz várható, mert csórók vagyunk, nincs olajunk, nincs kukoricánk, nincs semmink. Ezzel speciel tisztában van a kínai miniszterelnök is, körülbelül annyira érdekeljük, mint halott heringet a vérbojli, de azért idejön lejattol, miniszterelnökkel kedvesen beszélget, aláír mindenfélét, nagyjából megveszi az országot, ha akarja, de nem akarja, tökéletesen érdektelen számára ez a paca, amit órákig kellett keresni a Google-on, mielőtt egyáltalán idetalált, és akkor kipattan ez a lehetetlen kis pókfocista, és belenyalja a világ mikrofonjába, hogy a nagy és baráti Kína azért csípi a buránkat, mert nálunk van a legstabilabb politikai rendszer egész Európában. (...)

Ez fontos szempont. Ugyanis Kínának is van atomja, és amekkora kurva a világ, ezt a körülményt figyelembe is veszi. Kínának továbbá van közel másfél milliárd lakosa is, úgyhogy üzletelni is megéri velük. Mi viszont akkor se leszünk többen itt tízmilliónál, ha Semjén Zsolt kettős állampolgárságot ad a törpenyulaknak. Az atom helyett meg kénytelenek vagyunk beérni azzal, hogy a miniszterelnök kokit és sallert oszt a pártkongresszuson. Néha berreghetne is hozzá, hogy motorizáltnak tűnjön, de félelmetesnek még akkor se nevezném.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 83 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
atila68
2011. július 08. 08:42
Tudod Kovács Para, ha a hozzád hasonlók nem nyalnának húsz éve keresztcsontig a múlt rendszer örököseinek, akkor nem tartanánk ott, hogy be kell a kínaiaknak is.
Krupp Skya
2011. július 08. 08:20
A szállodás história úgy baromság, ahogy van. Semmilyen gazdasági, haszon nem képződik, mert ha meg lehetne adóztatni a végtelen számú sz+1 szobában tartózkodó végtelen számú v+1 vendéget akkor végtelen nagyságú adó a+1 keletkezne. Ebben az estben a végtelen számú MSZP+1 nek végtelen nagyságú végkielégítést vke+1-et lehetne fizetni. Az adószedőnek viszont fénysebességgel kellene közlekedni ( 300.000 km/sec ezt csak a gyenge képességű jobboldali hozzászólók miatt jegyeztem meg, mert mi baloldali hozzászólók n+1 agysejttel rendelkezünk.) Még annyit szeretnék megjegyezni, mivel a végtelen számú szobában a végtelen mennyiségű adó begyűjtése végtelen sokáig tartana így az adóívek benyújtásának határ idejét május 15.-ről november 7.-re vagy április 4.-re kellene módosítani. Adókönnyítés céljából az adóíveket a szálloda recepcióján lehetne leadni Kovács Laci bácsi uniós adó és kormánybiztosnak, aki ezért végtelen nagyságú fizetést, ugyanilyen nagyságú célprémiumot kapna, és ha betöltötte a végtelen nagyságú nyugdíjkorhatárt, - szerzett jogon- megkapná a végtelen nagyságú bér 50%-át nyugdíjként. Persze lehet , hogy beperelné a NYUFIG-ot Mint Demszky Gábor, hogy kevés a nyugdíja. Jó reggelt elvtársak, ébresztő megérkeztünk a kommunizmusba!
marós
2011. július 08. 06:11
Para, te meg azoknak nyalsz be keresztcsontig, akik a demokrácia jegyében, békés emereket lövettek, verettek meg Bp. utcáin, majd letartóztatták, a földig alázták az ártatlanokat.
marós
2011. július 08. 06:11
Para, te meg azoknak nyalsz be keresztcsontig, akik a demokrácia jegyében, békés emereket lövettek, verettek meg Bp. utcáin, majd letartóztatták, a földig alázták az ártatlanokat.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!