Bakács mérhetetlenül kínos frizbizése

2011. február 14. 07:49

Figyeljetek már rám, eltévedtem az úton! És rendeljetek cikket meg olaszkolbászos pizzát nekem.

2011. február 14. 07:49

„Bakács, a kritikus - jé, ilyen is van az országban? - arcát immár többen csókolgatták is, maga a figura olyan volt, amilyen egyébként.

Ám azóta eltelt csöppnyi idő. »Komoly« lapok elvétve foglalkoztatják - nyilván elkurvult, ugye -, alighanem maga is tett azért, hogy elómolnárosodjon, de hát mostanság (említette a Frizbiben) még a jelzálog meg a sokk csekk után is megmaradt neki havonta nyolcvan rongy: lopni ezért/ennyi miatt talán még mindig nem kéne. Nem álszent kijelentés ez: naná, hogy mindenki lop, sőt lopik. Igen, kedves Settenkedő, a politikusok speciel előszeretettel lopnak, meg hát régen velünk is megesett az ilyesmi (trafikból hetedikben radírt fogadásból, amikor elfordult az eladó néni), viszont ettől még ugyanolyan fölfoghatatlan a dolog: vásárlás közben rúd téliszalámit csórni várandós barátnőmmel az oldalamon. Itt valami durva zavar van. Vagy pszichés alapú (mindegyikünkkel megesik), vagy olyasféle, aminek inkább valamiféle vágyott, kardabeás ihletésű médiahek lehet a kiváltó oka: figyeljetek már rám, eltévedtem az úton! És rendeljetek cikket meg olaszkolbászos pizzát nekem, különben kibólintom az ablaküveget!

Ha kérdeznék, magam az utóbbi verzió felé hajlanék. Már csak azért is, mert az esettől láthatóan megrendült Hajdú a követhetetlen magyarázkodás-folyam végén szinte megkönnyebbülve közölte, hogy Bakácsnak, közbenjárására?, munkát ajánlott egy internetes újság főszerkesztője (az adásban nem nevesítették, de íme: a celebgyar.hu); miként a múlt szerdai Hócipőben Farkasházy Tivadar is jelezte: »Bakácsot viszont hétfőn felkértük, a következő számba már ír.« És még.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 23 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
phu
2011. február 16. 18:25
Legyen szíves magyarázza meg nekem valaki a következőt: Bakács úton-útfélen hangoztatja, hogy ő keresztény, katolikus. Mégis minden netes fórum, ahol a szalámi lopásról van szó, tele van zsidózással. Most akkor mindenki aki bűncselekményt követ el, az automatikusan zsidóvá/cigánnyá válik, vagy ennyi büdös primitív antiszemita köcsög van ebben az országban? Köszönöm.
56október
2011. február 14. 19:59
Lejárt hír. Lapozzunk. Az egész Bakács nem ér ennyit.
odalbaho
2011. február 14. 13:03
Bakács Tibor LOPakodó
drieno
2011. február 14. 12:57
na végre, szegény bakácsnak most már lesz pénze szalámira, mégse fog lefogyni csak az kínos, hogy napvilágra került, sajt is volt nála, de a folyosón, még a motozás előtt sikeresen eldobta, a jegyzőkönyv felvétele után fedezték fel a bev.közp. alkalmazottak http://www.echotv.hu/magyar_hirlap/bakacs_nem_csak_szalamit_hanem_sajtot_is_lopott.html de a helyén lesz, a hócipőnél meg a celebügyeknél, azok valahogy mindig összekeverednek a bűnözéssel, valahogy mindig odakeveredik egy tasnádi, zalatnay, most lesz egy bakács is, na bumm - mindenesetre a közügyektől, köznyilvánosságtól az ilyeneket el kéne tiltani, már csak azért is, hogy nehogy már ezek legyenek a példaképek
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!