Magánügy

2010. május 04. 07:23

Miután kétharmaddal megnyertük a választást, egy szatmári seggnyaló, egy semmi ember, velem fenyegeti az ősfideszeseket.

2010. május 04. 07:23

„Kovács Lajos nem ősfideszes, s nem fideszes. Kovács Lajos leginkább semmilyen, vagy hogy közérthetőbb legyek: afféle »aktuális« ember. Ez idáig a szocik hátsójából lógott ki, de amikor még márciusban Fülöp Istvánnak kampányoltam Mátészalkán, már megjelent a vacsorán, már odaült az asztal végére, már… Igen. Kovács Lajos, a »már«. Mindig idejében érkezik. S nincsenek erkölcsi skrupulusai.


S történt, hogy a kétnapos géberjéni, tyukodi ünneplés után nevezett Kovács Lajos felhívott némely velem, velünk ünneplő helyi embert, s közölte velük, hogy – idézem: »Nem tesz nekik jót, ha olyan buliban vannak, ahol jelen van a Bayer Zsolt is.«

No, véreim, akkor tehát még egyszer, hogy világos legyen: miután kétharmaddal megnyertük a választást, egy szatmári seggnyaló, egy semmi ember, egy szocibérenc velem fenyegeti az ősfideszeseket.

A dolog innentől közügy. Úgyhogy nagyon figyelj most, Kovács Lajos! Mint mondottam volt, ilyenféle alakokkal tele voltunk 1998 és 2002 között is már. De most nem leszünk tele. S te már most, a legelején jó, ha tudod, mostantól fogva a legszemélyesebb magánügyem, hogy veled leszámoljak. Ezt a kis cikket vedd selyemzsinórnak. Mert az. S nem érdekel, kivel vadászgatsz – semmi nem érdekel. Csak az érdekel, hogy a kétharmados győzelmünk után te vetted a bátorságot, hogy velem, az ötös számú párttagkönyv tulajdonosával fenyegesd, riogasd a helybéli ősfideszeseket. Egyáltalán: te vetted a bátorságot, hogy megfenyegesd az ősfideszeseket.

Kár volt, Kovács Lajos.

Hiba volt, Kovács Lajos.”
az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 141 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
elgondolkodo
2010. május 05. 04:01
Most hogy mondod....
elgondolkodo
2010. május 05. 00:20
Majd én meg rólad terjesztgetek valami szaftosat. Remélem megértő leszel.
elgondolkodo
2010. május 05. 00:01
Hihetetlen, hogy a magukat FIDESZ-esnek mondó libsik mennyire nem képesek beleélni magukat egy hazafi jogos feldühödésébe, mikor beszivárgó elvtelenek, hátbatámadván ellen próbálják hangolni a párttársait.
Kündü
2010. május 04. 23:19
ÜSSED, Zsoca, ÜSSED a komancsot, amíg meleg!! Megyek segíteni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!