Anglia
18:002024. június 30.
Szlovákia
Spanyolország
21:002024. június 30.
Grúzia

Ezek a labdarúgók lehetnek a győzelem kulcsai a magyar-skót mérkőzésen

2024. június 23. 18:10

Ön szerint is ők döntik el a mecset?

2024. június 23. 18:10
Budapest, 2023. október 14.
A gólszerzõ Varga Barnabás a labdarúgó Európa-bajnoki selejtezõk hetedik fordulójában, a G csoportban játszott Magyarország - Szerbia mérkõzésen a Puskás Arénában 2023. október 14-én.
MTI/Kovács Tamás

Nyitókép: MTI/Kovács Tamás

A magyar és a skót labdarúgó-válogatott vasárnap 21 órakor csap össze egymással az Eb-n, egy várhatóan nagyon nehéz meccsen, amely mindkét fél számára sorsdöntő lesz, hiszen a továbbjutásuk múlik ezen a találkozón.

Mindkét félnek a győzelemre van szüksége reményei életben tartásához, de míg a skótoknak ez valószínűleg biztos továbbjutást jelet, a magyar válogatottnak a 3 pont sem elég,

a többi csoport végeredményének függvényében kerülhetne a nyolcaddöntőbe. A MyKheel.com összeszedte, kik lehetnek a vasárnap esti mérkőzés kulcsemberei. 

Ezt is ajánljuk a témában

Che Adams (Skócia) A skótok egyik legjobb játékosa. Ismert arról, hogy visszalép a labdákért a középpályára, jó helyzeteket képes teremteni, és kiválóan érkezik a labdaákra a tizenhatoson belül. A skót csatár az elmúlt szezonban 17 gólt szerzett és 6 gólpasszt adott a Southampton együttesében. Ráadásul Adams fizikálisan erős és jó a párharcok megnyerésében.

Szoboszlai Dominik (Magyarország) Szoboszlai Dominik rendkívül sokoldalú játékos, aki többféle poszton is tud játszani. A Liverpool labdarúgója a magyar csapat játékmestere. Kreativitása, víziója és kulcsfontosságú gólok megszerzésére való képessége teszi őt a 2024-es Európa-bajnokság kiemelkedő sztárjává, és Magyarország legelláthatatlanabb játékosává.

Scott McTominay (Skócia) az előretolt 8-ast játszó Scott McTominay a skót csapatban a nagy meccsek játékosává vált. A középpályás 50 válogatott meccsén nyolc gólt szerzett, és mindet 2023 márciusát követően, azaz szinte egy éven belül. Az elmúlt szezonban a Manchester Unitedben is jól szerepelt, hiszen43 meccsen 10 góltja és három gólpassza volt.

Varga Barnabás (Magyarország) Varga Barnabás, a Ferencváros támadója Magyarország gólfelelőse. Ő szerezte a magyar labdarúgó-válogatott eddig egyetlen gólját a svájci csapat ellen. A magyar együttes támadásának fókuszpontjaként nyújtott teljesítménye döntő jelentőségű lesz Skócia ellen. Kiemelkedő éve volt a Ferencvárosnál, hiszen az elmúlt ideényben 29 gólt szerzett és 12 gólpasszt adott. 

 Ön szerint is ők döntik el a mecset? Kérjük mondja el véleményét kommentben!

 

Töltődjön fel a Mandinerrel!

Kapcsolódó cikkek a Foci Eb 2024 aktában.

Összesen 43 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
gilou-au-clavier
2024. június 23. 20:50
Hajrá K0vácsnéni, hajrá magyar0k, skót0k...
tompika-2
2024. június 23. 20:45
Előre szólok! Gulácsi tehetségtelenségén és Szoboszlai nagyképűségén úszott el a továbbjutás. Ha ezen a meccsen nagyot is nyújtanak, az legfeljebb a nyelvük lesz, amivel kinyalják a skótok seggét.
lefty67
2024. június 23. 19:04
Ha egy tanácsom lehetne Dominak: lőjj! Bár ezt már sokan mondták neki (lipcsei csapattársak,Rossi, az apja!!!), de nem hallgat rá!
Jajdejónekünk
2024. június 23. 18:59
Akármelyik játékos kulcs lehet, egy-egy jó (vagy rossz) megmozdulás hatással lehet a meccs folyására. Azt sem lehet megmondani, ki rúg gólt monnyuk szögletből vagy szabadrúgásból való beívelésből. Szal mind és bárki.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!