Szoboszlai Bruno Fernandessel és Fodennel került egy listára, de ennek biztosan nem fog örülni

2024. október 10. 21:32

A Givemesport összegyűjötte az idei Pl-szezon 12 leginkább csalódást keltő játékosát.

2024. október 10. 21:32
Szoboszlai Dominik

Nyitókép: Robert Szaniszlo / NurPhoto / NurPhoto via AFP

 

Érdekes listát állított össze a Premier League-ben szereplő labdarúgókból a GiveMeSport. A portál ezúttal a bajnokságban eddig leginkább csalódást keltő játékosokat gyűjtötte össze, és ennek nem éppen hízelgő rangsornak bizony magyar érintettje is van. Mégpedig Szoboszlai Dominik, a Liverpool középpályása, aki valószínűleg nem annyira örül a szerepeltetésének – bár tekintve, hogy olyan labdarúgók szerepelnek mellette mint Bruno Fernandes és Mathijs de Ligt a Manchester Unitedből, Phil Fonde a City-ből, azért nem feltétlenül kell túlértékelni a lista jelentőségét. 

A portál a következő mutatókat vette figyelembe:

  • Gólok, passzok
  • Kapott gól nélkül lejátszott mérkőzések
  • Szezon előtti elvárások
  • Egyéni teljesítmény
  • A játékos hogyan járul hozzá a csapat sikeréhez

A legnagyobb csalódást keltő játékosok listájának első két helyén Bruno Fernandes és Joshua Zirkzee áll, a harmadik helyen a svéd Alexander Isak szerepel. Szoboszlai pedig a dobogóról épphogy lemaradva a negyedik – azaz a portál nem soroja a leggyengébbek közé, de azért ez sem baráti vállveregetés. 

A portál azt írja, 

bár a Liverpool-szurkolók tavaly nyáron nagyon izgatottak voltak Szoboszlai Dominik érkezése miatt – jogosan, hiszen az RB Leipzig játékosaként 10 gólt szerzett és 13 gólpasszt adott a Bundesligában az előző idényben –, és az első évben valóban ízelítőt kaptak a mind a rúgótechnikájából, mind a mezőnyben végzett óriási munkájából. 

A 2024-2025-ös idényben azonban a portál szerint két középpályás-társa, Alexis MacAllister és Ryan Gravenberch is felülmúlja őt eddig. A portál – csakúgy mint jó pár másik brit oldal hét bajnoki meccsen adott két gólpassznál többet vár a magyar labdarúgó-válogatott csapatkapitányától. (Ahogy egyébként ő is saját magától). Persze nem minden lap ennyire szőrösszívű, a OneFootball épp a minap nagy meglepetésre megvédte Szoboszlait.

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 2 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nanemane-0
2024. október 10. 23:24
A realitás.
sexykitty-5000108
2024. október 10. 21:38
🍓 ️ ­­É­­r­­t­é­k­e­­l­­­d­­ ­­­a­­­ ­s­­­z­e­­­x­­i­­­ ­­­p­u­­­n­­­c­i­­m­a­­­t­ 👉 𝐖­𝐖­­­𝐖­­.­𝐗­𝟏­𝟖­­.­𝐅­­𝐔­𝐍
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!