Sallai Roland berúgta az ajtót a Galatasaray-nál, máris idei klubrekordot állított fel

2024. október 22. 22:11

A magyar labdarúgó teljesítményét világsztár csapattársa, Victor Osimhen és a klub szurkolói is elismerik.

2024. október 22. 22:11
ISTANBUL, TURKIYE - OCTOBER 06: Roland Sallai of Galatasaray in action during the Turkish Super Lig week 8 match between Galatasaray and Corendon Alanyaspor at RAMS Park in Istanbul, Turkiye on October 06, 2024.

Nyitókép: Erhan Sevenler / Anadolu / Anadolu via AFP

A török bajnokságban kicsit kevésbé van a magyarok szeme előtt, mint a topbajnokságokban focizó többi légiósunk – például Szoboszlai Dominik –, de Sallai Roland teszi a dolgát új csapatában a Galatasaray-ban, hogy bebizonyítsa, igenis jó döntés volt egy Bundesliga-középcsapattól egy török élklubhoz igazolni. Legutóbbi teljesítménye alapján úgy tűnik, ez menni fog a magyar labdarúgónak, hiszen a hétvégén aktív része volt az Antalyasport elleni 3-0-ás győzelemben. 

Ezt is ajánljuk a témában

Sallai Roland most először játszott végig egy bajnoki meccset a Galatasaray mezében, és bár gólt nem szerzett, és gólpasszt sem adott, egy nagyon fontos dolgot biztosan sikerült megmutatnia edzőjének és a klub szurkolóinak, mégpedig azt, hogy elképesztő küzdőszellem és erő van benne. A Magyar Nemzet vette észre a mérkőzésről beszámoló az Ntvspor.net cikkét, amely szerint a magyar játékos összesen 13 párharcot nyert meg, és kilencszer szerzett labdát a meccsen (!) – előbbi szám idei rekord a csapatban, és kiharcolt még egy gólt érő szögletet is. 

Nem csoda, hogy a drukkerek elárasztották az Instagram oldalát, amelynek követőtábora az elmúlt hónapokban túllépte a 300 ezret. A szurkolók kifejezetten értékelik a küzdőszellemet, és dicsérik Sallai Rolandot. 

A labdarúgó meccs után közzétett Insta bejegyzése alatt jó néhány pozitív komment olvasható. a klub hivatalos oldala két taps emojival értékelte a győzelemről beszámoló bekezdést, Zorbey Erkoçkar, a közismerten Galata-szurkoló török zenész pedig Sallai munkabírására utalva mindössze annyit írt: „G É P”. Egy másik drukker úgy fogalmaz „nagy játékos, én mondtam, hogy jó lesz!”. De olyan hozzászólás is érkezett, amely szerint Sallai „úgy játszott, mint Neymar”

A magyar labdarúgó játékteljesítménye legismertebb csapattársát, Victor Osimhent is lenyűgözte. A Napolitól kölcsönjátékosként érkezett sztárcsatár, akivel a képek tanúsága szerint gyorsan jóban lett Sallai, szintén hozzászólt válogatott játékosunk bejegyzéséhez – a 3800 keedvelésnél járó kommentben két láng és egy szív szerepel – utalva a magyar játékos hozzáállására. 

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-5000122
2024. október 22. 22:25
🍓 ️ ­É­­­r­­t­­­é­­­k­e­­­l­­d­ ­­a­ ­­­s­z­­­e­­x­­­i­­­ ­p­u­­n­c­­­i­­m­­­a­­t­­­ 👉 𝐖­­𝐖­­𝐖­­.­­𝐗­­­𝟏­­­𝟖­.­­𝐅­𝐔­𝐍
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!