Marco Rossi reagált Sallai sirámaira: Nem vezettünk be zárdaszerű szabályokat!

2024. október 10. 19:19

A szövetségi kapitány az Európa-bajnokság tapasztalatait is felhasználva módosított a házirenden.

2024. október 10. 19:19
Marco Rossi  2024-2025-ös labdarúgó Nemzetek Ligájában rendezett  Magyarország - Bosznia-Hercegovina mérkőzésen

Nyitókép: MTI/Illyés Tibor 

 

A magyar labdarúgó-válogatott teljes erővel készül a pénteken rendezett Nemzetek Ligája-mérkőzésre, amelyen a hollandok ellen lép majd pályára. Ez a felkészülés azonban kicsit más, mint az eddigiek – erről számolt be Sallai Roland az M4 Sportnak adott interjúban.

A magyar labdarúgó-válogatott (és szeptember óta a Galatasaray) támadója elmondta, hogy a szövetségi kapitány új szabályokat vezetett be a nemzeti együttesnél. 

Új szabályok vannak Telkiben, oda kell figyelni a külön programokra, nem lehet már annyit lábteniszezni, pingpongozni, kosarazni, mint korábban, de azért természetesen erre is szakítunk időt”

 – fogalmazott a labdarúgó, akinek szavaira délutáni sajtótájékoztatóján Marco Rossi is reagált. „Ne gondoljatok semmilyen zárda-szerű szabályrendszerre! Igazából azt szerettük volna, hogy egy kicsit nagyobb rend legyen, ennyi az egész” – mondta az olasz-magyar mester, hozzátéve, hogy az Eb alatt sok napot töltöttek együtt és a pontosság, a feszesség ilyenkor kissé kiengedhet. Rossi kiemelte, hogy stábjával a jövőben minden labdarúgótól valamivel nagyobb pontosságot várnak el.

Ön szerint ez elég lesz ahhoz, hogy nyerjünk a hollandok ellen? Szavazzon!

Hollandiával játszik pénteken a Nemzetek Ligájában a Rossi-csapat. Milyen eredményt vár




Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 2 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
pasqual.dorje
2024. október 10. 20:24
Nem siránkozott, hanem egy kérdésre válaszolt. Rossi szintén - egy újságíró kérdésére, nem Sallaiéra. Gratulálok az újabb bulvár fordulathoz. Tényleg szükség van erre? Ez a cikkíró tudatosan Sallai ellen kívánja hangolni az olvasókat? És azt gondolja, erre azért van igény, hogy az emberek elolvassák a cikket? Azt gondolja, ez minőségi újságírás?
sexykitty-5000108
2024. október 10. 19:23
🍓 ️ ­É­­­r­t­é­k­­­e­­­l­­d­­­ ­­­a­­­ ­s­­­z­­e­­­x­­i­­ ­p­u­­n­­­c­i­­­m­­­a­­t­­ 👉 𝐖­­𝐖­­­𝐖­­.­­­𝐗­𝟏­­­𝟖­­.­­𝐅­­­𝐔­­𝐍
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!