Ez fájhat Szoboszlaiéknak! Marco Rossi bekeményített, Sallai elárulta, mi történt Telkiben (VIDEÓ)

2024. október 10. 13:15

A Galatasaray szélsője hosszabb interjút adott a hollandok és a bosnyákok elleni meccsek előtt. Úgy tűnik, a szövetségi kapitány bal lábbal kelt fel...

2024. október 10. 13:15
SALLAI Roland; SZOBOSZLAI Dominik

Nyitókép: MTI/Illyés Tibor

 

Nem maradt következmények nélkül a gyenge rajt a Nemzetek Ligájában. Fejek ugyan nem hullottak, bár Marco Rossi a németországi 5-0-s vereség után kilátásba helyezte. A bosnyákok elleni szerény hazai 0-0 sem húzta ki a gödörből a szekeret.

A szövetségi kapitány, aki köztudottan a jó, oldott hangulat híve, komoly, szigorú intézkedéseket vezetett be a magyar labdarúgó-válogatott főhadiszállásán. A fájó lépésekről Sallai Roland, Szoboszlai Dominik lábtenisz-partnere számolt be.

Új szabályok vannak Telkiben, oda kell figyelni a külön programokra, 

nem lehet már annyit lábteniszezni, pingpongozni, kosarazni, mint korábban, de azért természetesen erre is szakítunk időt.

 Tengóban Szobival szoktunk ketten lenni, nincs nagyon ellenfelünk” – árulta el a szélső az M4Sportnak.

Ezt is ajánljuk a témában

Korábbi szövetségi kapitány a Mandinernek: Nem lesz mészárlás!

Interjú Csábi Józseffel a Hollandia elleni válogatott mérkőzés előtt a 8-1-ről, mészárlásról, sérültek pótlásáról, Marco Rossi munkásságáról, a válogatott és a magyar futball közötti ellentmondásról, valamint az új feladatról, a BVSC-Zugló fejlesztéséről.

 

Komoly ellenfelük lesz péntek este Sallaiéknak (20.45, Puskás Aréna). A világranglista 7., Európa-bajnoki bronzérmes Hollandia ellen szeretné megszakítani rossz sorozatát Magyarország, amely közel negyven éve játszik alárendelt szerepet (9/9 vereség), s nem szeretné, ha zsinórban tizedszer is kikapna a narancsosoktól. A Galatasaray szélsője nem titkolja, nem csak rajtuk múlik a mérkőzés végkimenetele.

A német mérkőzés után sokat beszéltünk, mit kéne kijavítani. A bosnyák meccsre tudtunk javulni, csak a gól hiányzott. Most is a stabil védekezésből kell kiindulnunk, de extra klasszis játékosaik vannak a hollandoknak, akik fél helyzetből is be tudnak találni, szóval nagyon oda kell figyelnünk hátul.

 Ilyen kaliberű ellenfelekkel szemben a pontszerzéshez azért szerencsére is szükség van” 

– tekintett előre Sallai Roland.

Hollandiával játszik pénteken a Nemzetek Ligájában a Rossi-csapat. Milyen eredményt vár




 

Összesen 8 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
lynx
2024. október 10. 15:22
Az a nagy bajotok, hogy a pályán is csak egymást lesitek, pedig vannak ott mások is, akik gólveszélyesebbek nálatok és jobb helyzetben vannak. Nem két fős a magyar válogatott. Rossi óriási hibája, hogy ezt engedi.
hernadvolgyi-2
2024. október 10. 13:53
Az eredményváró elég negatív. Hajrá MAGYARORSZÁG! Hajrá MAGYAROK!
excan1
2024. október 10. 13:52
„Új szabályok vannak Telkiben, oda kell figyelni a külön programokra, nem lehet már annyit lábteniszezni, pingpongozni, kosarazni, mint korábban, de azért természetesen erre is szakítunk időt. Tengóban Szobival szoktunk ketten lenni, nincs nagyon ellenfelünk” Szurkolok a magyar válogatottnak, gyerekkorom óta. De azért havonta arról olvasni, hogy Sallainak a lábtengó és ott a csapattársak legyőzése jár a fejében rendszeresen, az kicsit kiábrándító.... A múltkor is erről szólt vele az interjú és most is ki lett emelve, hogy már nem lehet annyit és amúgy ha igen, akkor viszont ő meg Szoboszlai a menő... Nem lehet, hogy rossz dologra fókuszál a Roli fiú?
Phm045
2024. október 10. 13:34
Focisták......Lapozzunk
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!