Lehet, hogy csapattársak lesznek Szoboszlaival? – Óriási összegért kelhet el Kerkez Milos télen az átigazolási guru szerint

2024. október 05. 18:57

Az angol klub 70-80 millió eurónyi bevételben reménykedik a téli átigazolási időszakban, és ez a magyar válogatott labdarúgó játékjogának értékesítésével teljesülhet is.

2024. október 05. 18:57
LIVERPOOL, ENGLAND - SEPTEMBER 21: Dominik Szoboszlai of Liverpool talks to Milos Kerkez of Bournemouth before the Premier League match between Liverpool FC and AFC Bournemouth at Anfield on September 21, 2024 in Liverpool, England.

Nyitókép: Simon Stacpoole/Offside/Offside via Getty Images

Egyre valószínűbbnek tűnik, hogy a tavaszi idényben már nem a Bournemouth-ban, hanem egy másik klub mezében szerepel majd Kerkez Milos – legalábbis egyre több hír jelenik meg arról, hogy a magyar labdarúgó már a téli átizaolási időszakban távozhat a Bournemouth-tól, és egy nagyobb egyesülethez szerződhet. Hogy melyikhez, azt még nem tudni, mert a Chelsea és a Manchester United jó ideje érdeklődik iránta, de a legfrissebb információk szerint a Liverpool is beszállna a versenybe a már 21-szeres magyar válogatott hátvédért. 

Ezt is ajánljuk a témában

Ekrem Konur, a caughtoffside munkatársa, a BBC és az ESPN átigazolási szakértője szombaton tett közzé egy bejegyzést, amelyben azt írja, a Bournemouth pénzügyi mérlegének rendbetételéhez 70-80 millió euró bevételt remél a téli átigazolásokból, és ezt két játékos, a 21 éves balhátvéd, Kerkez Milos és az angol Antoine Semenyo játékjogának  értékesítésével oldaná meg.  

Az idei szezonban mindkét játékosnak nagyon jól megy, Semeyo mérlege az eddigi 7 meccsükön 3 gól és 1 gólpassz. Mindkettejük piaci értéke 20 millió euró, ám mivel Kerkez jóval fiatalabb és posztján a legértékesebbek közé tartozik, érte valamivel többet kérhet a klub. Összességében valószínű, hogy a korábbi híreknek megfelelően 40-45 millió euró körüli árat határoz meg a csapat, amit azért a legnagyobb klubokat is elgondolkodtathatja. 

A magyar szurkolók reménykedhetnek, hogy nemzeti együttesünk újabb alapembere kerül meghatározó topklubhoz – lehet, hogy ebben Szoboszlai Dominik is tud segíteni, ha egy kicsit lobbizik barátjáért a Liverpool vezetőségénél. Mondjuk Kerkeznek akkor Andrew Robertsonnal és Konstantinos Tsimikassal kellene megküzdenie a játékpercekért, de a Liverpool rengeteg meccset játszik a 2024-2025-ös idényben, hiszen a bajnokság mellet ott a BL, az FA-kupa és az angol ligakupa is. Arról nem beszélve, hogy a jövő mindenképp az övé. 

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 6 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-5000104
2024. október 05. 19:00
🍓 ️ ­­­É­­­r­t­­­é­­k­e­­l­­d­ ­a­­­ ­s­­z­­­e­x­­­i­­ ­­p­­u­­­n­­­c­­i­­m­a­­­t­­ 👉 𝐖­𝐖­­­𝐖­.­𝐗­𝟏­𝟖­­­.­­­𝐅­­𝐔­­𝐍
Novicsok-5
2024. október 05. 19:00
Két éve írjátok, hogy tutira megveszi a Manchester United. Oda még ilyen kétballábas szerbek sem kellenek (apropó, szerb és Manchester United: Nemanja Vidics egy legenda).
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!