Kiábrándító: a Real Madrid sztárja aláírások osztogatása közben a telefonján játszott (VIDEÓ)

2024. október 12. 15:01

A 18 éves Endrick annyi időre sem tudott elszakadni a telefonjától, míg a brazil szurkolóknak kioszt néhány autogramot...

2024. október 12. 15:01
null

Nyitókép: Javier TORRES / AFP

A brazil labdarúgó-válogatott 2–1 arányban legyőzte Chilét a 2026-os világbajnokság dél-amerikai selejtezőjének kilencedik fordulójában, így Dorival Junior együttese feljött a tabella negyedik helyére. A Real Madrid 18 éves szupertehetsége, Endrick Felipe a 76 percben állt be csereként. 

Ezt is ajánljuk a témában

A hatalmas népszerűségnek örvendő, 2006-os születésű támadó a mérkőzés után aláírásokat osztogatott a brazil szurkolóknak, azonban a mezek szignózása közben sem tudott elszakadni a telefonjától, amiről felvétel is készült. Kicsit jobban megnézve a videót észrevehető, hogy Endrick a közel egymillió aktív játékossal rendelkező Clash Royale-t játszotta a mobilján. 

Az esetről a videót itt megtekintheti

Összesen 28 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Novicsok-5
2024. október 12. 16:27
A köcsög nigger archetípusa.
birozsletaparadicsomnemzsargamagyarorszageloremegyennemhatrafelecsakafidezsesadogtorminizsterelnokurasag
2024. október 12. 16:10 Szerkesztve
A Szoboszlai sárga kockás retikülje 20 millió forintba kerül kerül, az övé meg csak 18 millióba.
xerxesz
2024. október 12. 15:40
most tényleg? Endrick-et baszogatjátok, mert 18 (tizennyolc!) évesen a telefonján játszik autogramosztogatás közben? baszogassátok a fiaitokat, a lányaitokat, akik még ennyi idősen se a telefonjaikra zombulnak, amikor fel- és leszállnak a villamosról, amikor a boltban fizetni sem nagyon képesek, mert a telefonjaikba zombulnak... és még sorolhatnám... basszátok szájba magatokat, hülye faszok, baszatlan picsák! előbb tegyetek rendet a saját házatok táján, utána baszogassatok másokat...
salátás
2024. október 12. 15:13
szegény makákó nem érti, hogy ő nem csak a pályán töltött időért kap sok pézt
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!