Szlovákia
15:002024. június 21.
Ukrajna
Lengyelország
18:002024. június 21.
Ausztria

Leutánozta Pelét a Real Madrid szupertehetsége, akit szerződés kötelez a „szeretlek” szó kimondására (VIDEÓ)

2024. június 09. 14:07

Endrick Felipe elképesztő eredményt ért el a Brazília-Mexikó mérkőzésen.

2024. június 09. 14:07
MADRID, SPAIN - MARCH 26: Endrick Felipe (21) of Brazil celebrates after scoring a goal during the friendly match between Spain and Brazil at the Santiago Bernabeu Stadium in Madrid, Spain on March 26, 2024. The friendly match organized due to Real Madrid star football player Vinicius Junior, has been targeted with racist attacks by the fans.

Nyitókép: Burak Akbulut / Anadolu / AFP 

Endrick Felipe Moreira de Sousa vagy egyszerűne csak Endrick – ezt a nevet érdemes minden futballrajongónak megjegyeznie, mert valószínűleg a következő évtized (ek) egyik legnagyobb sztárja lesz a mindössze 17 éves brazil támadó. 

A 2006 július 21-én született játékos a vasárnap hajnalban rendezett Mexikó elleni barátságos meccsen 

zsinórban harmadik meccsén volt eredményes a brazil válogatott mezében, és ezzel ő lett minden idők második legfiatalabb labdarúgója, akinek ez sikerült – mégpedig a barzilok legnagyobb legendája, Pelé mögött. 

Az ötszörös válogatott játékos eljesítményének értékét emeli, hogy a mexikóiak ellen szerzett gólja már a második győztes találata volt. Arról nem beszélve, hogy a gólokat kifejezetten  erős csapatoknak lőtte, hiszen Anglia és Spanyolország ellen is betalált válogatott mezben. Endrick egyébént Vinícius beadását követően fejjel továbbította a kapuba a labdát – íme:  

A fiatal labdarúgót Európa legnagyobb klubjai szinte mind szerették volna megszerezni, ez végül a Real Madridnak sikerült másfél éve, ám a megegyezés szerint a jelenlegi idény végéig kölcsönben nevelőegyesületénél maradt, és a 2024/2025-ös szezonban csatlakozik a királyi klubhoz. Az ifjú játékosasl kapcsolatban a napokban érdekes információ jelent meg – négy évvel idősebb barátnőjével, Gabriely Mirandával adtak páros interjút, amelyben elmondták, hogy szerződésben rögzítették, hogy hogy kell viselkedniük egymással a kapcsolatukban. 

A szerződés egyik legfontosabb pontja pedig úgy szól, hogy mindennap minimum egyszer ki kell mondaniuk egymásnak, hogy „szeretlek”.

Ezt is ajánljuk a témában

Összesen 26 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Citromkraft
2024. június 09. 15:40
Teljesítményének értékét emeli, hogy az ötszörös válogatott játékos mexikóiak ellen szerzett gólja már a második győztes találata volt, és ezeket a gólokat nem kifejezetten erős csapatoknak lőtt, hiszen Anglia és Spanyolország ellen is gólt szerzett válogatott mezben. Lényeg ,hogy én értem
Akitlosz
2024. június 09. 15:04
"A szerződés egyik legfontosabb pontja pedig úgy szól, hogy mindennap minimum egyszer ki kell mondaniuk egymásnak, hogy „szeretlek”." Őszinte, mint a Heil Hitler.
meteor
2024. június 09. 14:22
Szegény gyereket behálózta egy házisárkány és szerződésben kötelezte hogy szeresse! Egyenes út az alkoholizmushoz.
hlaci83
2024. június 09. 14:16
Ez nem leutánozás. Szerkesztő kolléga hiányzott a fogalmazás óráról.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!