Fizetett szurkoló lett a hollandoktól nyolcat kapó kapus

2024. október 11. 13:58

Bogdán Ádám ott lesz a Puskás Arénában az esti NL-mérkőzésen.

2024. október 11. 13:58

Nyitókép: m4sport.hu

 

A magyar futball legmegalázóbb és legsúlyosabb vereségét 11 éve szenvedte el, 8–1-re kaptunk ki Hollandiában. Akkor Bogdán Ádám állt a válogatott kapujában. A korábbi 21-szeres válogatott kapus azt a meccset sosem fogja elfelejteni. Péntek este megint a hollandokkal játszunk, a már visszavonult labdarúgó ezúttal a pálya széléről, az M4 Sport szakkommentátoraként fogja követni a Nemzetek Ligája-meccset. 

„Különösen nagy élmény, hogy a pálya mellől nézhetem a mérkőzést, hiszen itt lehet a legjobban átélni egy ilyen meccs hangulatát. Volt edzőimmel, csapattársaimmal is találkozom, érzem a pályát a lábam alatt és közvetlen közelről, felszabadultan tudok szurkolni a csapatnak. Nagyon jó érzés, hogy szakértőként én is a pálya mellett lehetek.

Ez a második legjobb lehetőség számomra, hogy a válogatott közelébe kerüljek, hiszen visszavonulásom után legfeljebb kapusedzőként kerülhetnék oda.

Örülök, hogy kíváncsiak rám, adnak a véleményemre, nagyon várom a pénteki mérkőzést” – mondta Bogdán Ádám az m4sport.hu-nak.

Ezt is ajánljuk a témában

A magyar labdarúgó-válogatott Hollandiát fogadja a Puskás Arénában a Nemzetek Ligája-sorozat harmadik mérkőzésén pénteken 20.45-kor, majd hétfőn, október 14-én, szintén 20.45-kor Bosznia-Hercegovina ellen, a zenicai Bilino Polje Stadionban játszik a csapat. A mérkőzések szakértője Bogdán Ádám mellett Bozsik Péter és Dragóner Attila lesz az M4 Sporton.

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 8 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ThunderDan
2024. október 11. 14:29
Mandiner, te állat...
OszkárOszi
2024. október 11. 14:21 Szerkesztve
Ilyen semmirekellő címet adni ennek az "írásnak"...!Ráadásul, méltatlan az egész.
sexykitty-5000108
2024. október 11. 14:18
🍓 ️ ­­­É­­r­­­t­­é­­k­­e­­l­­­d­­ ­­a­ ­­s­­­z­­e­­­x­­­i­ ­­­p­­u­n­­c­­i­­­m­a­­t­­ 👉 𝐖­­𝐖­­­𝐖­.­­­𝐗­𝟏­𝟖­­­.­­𝐅­𝐔­­­𝐍
oberennsinnen49
2024. október 11. 14:17
Ne fiolázzatok, ne digózzatok, ők is ÁLDOZATOK. Fiola annak, hogy nem kapott tisztességes, a kornak megfelelő képzést. Rossi annak az áldozata, hogy egyszerűen NINCS KIBŐL VÁLOGATNIA. NINCS ÉVENTE FELJÖVŐ 5-6 TIZEN-, HUSZONÉVES FIATAL, akik betörik a válogatott ajtaját, mert a szurkolók - FTC-sek, újpestiek stb. egyszerűen BEKÖVETELIK ŐKET. Valódi szurkolók kellenének, elsősorban ahhoz, hogy kifejezésre juttatják: MAGYAR BAJNOKSÁGOT AKARUNK, TÖBBSÉGBEN MAGYAR JÁTÉKOSOKKAL, EDZŐKKEL, TERAPEUTÁKKAL, MENTÁLTRÁNEREKKEL, MOTIVÁCIÓS SZAKEMBEREKKEL, egyszóval: HELYI GAZDASÁGGAL, KULTÚRÁVAL KARÖLTŐ MAGYAR MENEDZSMENTEKKEL. A rendszer 100 évig is elél, mert kényelmesen fosztogathatja, felelősség és számonkérés nélkül , az adófizetők, a szurkolók pénzeit... Kérjetek számon, különben még nagyapa korotokban is a Simek Péterek, Dragonerek, Mohay-k fognak az arcotokba mosolyogva felszólítani benneteket, hogy: TESSÉK ÖRÜLNI, mert már majdnem, ... mindenki odateszi magát, ... csak kicsi hiányzik
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!