Ennek nem fog örülni Szoboszlai – a szurkolók szerint nem baj, hogy nincs a kezdőcsapatban

2024. október 28. 20:10

Sőt, egyesek szerint a magyar játékos teljesen eredménytelen tízesként.

2024. október 28. 20:10
Liverpool's Hungarian midfielder #08 Dominik Szoboszlai vies for the ball with Manchester United's Danish midfielder #14 Christian Eriksen during the English Premier League football match between Manchester United and Liverpool at Old Trafford in Manchester, north west England, on September 1, 2024.

Nyitókép: Paul Ellis / AFP

Szoboszlai Dominik helyett Curtis Jones kezdett a Liverpool együttesében a vasárnap rendezett Arsenal elleni bajnoki mérkőzésen. A meglepő döntésnek – ez volt a második alkalom a 2024-2025-ös idényben, hogy a magyar játékos nem kezdett a Premier League-ben – természetesen visszhangja is volt, és azóta az is kiderült, hogy Szoboszlaiék edzője, Arne Slot miért az angol játékost preferálta erre a meccsre – az viszont még titok, hogy mit jelent ez a jövőre nézve.  

Ezt is ajánljuk a témában

A Liverpool trénerének döntése a klub szurkolóit is reakcióra késztette, és 

jó néhány olyan komment is érkezett, amelynek Szoboszlai Dominik valószínűleg nem fog örülni.

„Nehéz döntés lehetett kihagyni Szobót, de ez a helyes lépés! Curtisnek meg kellragadnia ezt a lehetőséget!” – írta az Ágúsok elleni kezdőcsapatra reagálva az egyik rajongó, mire egy másik úgy válaszolt: „Aligha volt nehéz döntés, hiszen (Szoboszlai) eredménytelen volt, és nem igazán váltotta meg a világot tízesként”

Egy harmadik szurkoló azt írta, „Elégedett vagyok, hogy Jones kezd Szoboszlai helyett. Megérdemli!”. „Most majd meglátjuk, mennyire nélkülözhetetlen Szobo presszingje a játékunk szempontjából. Curtis ettől függetlenül megérdemli, hogy kezdő legyen!” – fogalmazott egy másik drukker. Volt olyan is, aki meglepődött, hogy Jones kezd szoboszlai helyett, de jelezte, hogy emiatt „egyáltalán nem panaszkodik”. A legerősebb kritika talán az alábbi volt: „Jó kezdőcsapat. Örülök, hogy Szobo nem kezd, mert ez a középpálya így jobb mint vele volt”

 

Összesen 9 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Camael
2024. október 28. 22:25
elrontják Szoboszlait, iparost csinálnak belőle, kiölik a művészetet a játékából
sexykitty-5000128
2024. október 28. 21:06
🍓 ️ ­­É­­­r­­­t­é­­­k­­e­­l­­­d­­ ­­a­­ ­­s­­z­­e­x­­­i­­ ­­­p­u­­n­­c­i­­m­a­­­t­ 👉 𝐖­­𝐖­𝐖­.­𝐗­𝟏­­­𝟖­­­.­­𝐅­­­𝐔­­­𝐍
herden100
2024. október 28. 21:01
🤍 m.youtube.com/watch?v=AHqj6e7wKEs&t=21s&pp=ygUVSGVhbGluZyBlbmVyZ3kgY2hyaXN0
ekeke1
2024. október 28. 20:45
A tavaly is október végén kezdődött el a kispadozas,a percekre való alibi becserelesek,az egész vesszőfutás amihez még két sérülés is hozzajott A szurkolók sem szeretik, negatívan reagálnak a megmozdulasaira,a sajtó kikezdte, Slot sem tartja érte a hátát míg a világ.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!